My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Πλαγιά: Φιλική νίκη στη Τέρπυλλο

Φιλικό αγώνα, στο πλαίσιο της α’ φάσης προετοιμασίας της για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο, έδωσε την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 η ομάδα της Αναγέννησης Πλαγιάς, με αντίπαλο την ομάδα του Ερμή Τερπύλλου στην έδρα του τελευταίου. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με αφορμή την εορτή του Αγίου Παντελεήμονα (πανηγυρίζει ο Ι.Ν.Αγίου Παντελήμονα Τερπύλλου).

Η ομάδα εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς στην Γ’ Εθνική κατηγορία Αναγέννηση, έκλεισε έτσι την πρώτη εβδομάδα στην οποία έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της, κερδίζοντας με σκορ 4 – 1 τον Ερμή Τερπύλλου. Σε μια αναμέτρηση, η οποία δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς πραγματοποιήθηκε χωρίς κάποιο ουσιαστικό κίνητρο και για τις δύο ομάδες, η Αναγέννηση έδειξε, αν και πρώιμα, ότι βρίσκεται σε καλό βηματισμό. Οι νέοι ποδοσφαιριστές έχουν κατανοήσει το ρόλο τους στο νέο τους ποδοσφαιρικό ”σπίτι”. Σε αυτό βοηθούν και οι παλαιότεροι παίκτες, που ανανέωσαν την συνεργασία τους και για τη φετινή χρονιά με την ομάδα της Πλαγιάς, ενώ κύριο χαρακτηριστικό από το χθεσινό φιλικό ήταν η προσήλωση, όλων των ποδοσφαιριστών, στον τομέα της αγωνιστικής πειθαρχίας αλλά και στα δύο-τρία ζητούμενα του προπονητή τους κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η αποστολή της Αναγέννησης, στο πρώτο αυτό φιλικό προετοιμασίας, είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την φιλοξενία και την εξυπηρέτηση που της παρείχε η γηπεδούχος ομάδα και το Δ.Σ. του Ερμή Τερπύλλου, γεγονός που αποδεικνύει την πολύ καλή σχέση, που έχουν αναπτύξει τα δύο Αθλητικά Σωματεία, όλα αυτά τα χρόνια. Προς τούτο, άλλωστε, συνηγορεί και το ότι οι ιθύνοντες τον Ερμή Τερπύλλου, βράβευσαν την Αναγέννηση Πλαγιάς και ευχήθηκαν καλή επιτυχία, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Αναγέννησης, συνεχίζεται και την τρέχουσα εβδομάδα, με προπονήσεις στο γήπεδο της Πλαγιάς. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να δείξουν τις ικανότητες τους και εφόσον ”πείσουν” με την αγωνιστική τους συμπεριφορά, ακολούθως να αποκτηθούν ενόψει των υποχρεώσεων του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Tαχ.Δ/νση: Πλαγιά 610 02 Ν. Kιλκίς, Τηλέφ.επικοινωνίας: 6982996655, 6980183606, Εmail:anagennplagias@gmail.com

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Πλαγιάς, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στους διοικητικούς παράγοντες και την ομάδα του ΕΡΜΗ ΤΕΡΠΥΛΛΟΥ, για την υποδειγματική φιλοξενία, κατά την παραμονή της Αναγέννησης το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιουλίου 2020 στην Τέρπυλλο και για την αναμνηστική βράβευση πριν τον φιλικό αγώνα Ερμή Τερπύλλου – Αναγέννησης Πλαγιάς.

Με ενέργειες και πράξεις, όπως αυτές που είχαμε την ευκαιρία να δεχθούμε το απόγευμα της Κυριακής στην Τέρπυλλο, αποδεικνύεται ότι το Δ.Σ. του Ερμή υπηρετεί με προσήλωση τις αρχές και αξίες του υγιούς αθλητισμού. Δείγμα του πόσο πολύ πιστεύουν στα αθλητικά ιδεώδη, την ευγενή άμιλλα, τη συνεργασία και την αλληλεγγύη και μακριά από παθογένειες, βία και τη χρήση ”άχρηστων ουσιών” που μόνο κακό κάνουν στον άνθρωπο.

Ο αθλητισμός ενώνει, συνδέει και αναπτύσσει τον σεβασμό και την εκτίμηση στον συνάνθρωπο, προάγοντας το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι και την κοινωνική ζωή. Kαι οι παράγοντες του Ερμή Τερπύλλου, απέδειξαν με την ιδανική φιλοξενία τους, ότι διακατέχονται από όλες αυτές τις αξίες που αναδεικνύουν τα οφέλη από την ενασχόληση με τον αθλητισμό.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της Αναγέννησης Πλαγιάς ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία. Καλή ποδοσφαιρική περίοδο. Χρόνια Πολλά για την εορτή του Αγίου Παντελήμονα.

Δελτίο τύπου από Αναγέννηση

Σχολιάστε