My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Πλαγιά: Γενικός αρχηγός ο Χ. Παπαδόπουλος

Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Πλαγιάς ανακοινώνει ότι, για τον καλύτερο συντονισμό και την λειτουργία της ομάδας, με απόφαση του ορίζεται θέση Γενικού Αρχηγού στην ομάδα την οποία και θα εμπιστευθεί στον γνωστό και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Χαράλαμπο Παπαδόπουλο με πλούσιο ποδοσφαιρικό παλμαρέ αγωνιζόμενος σε πολλές αξιόλογες ομάδες όλων των κατηγοριών της χώρας.

Εύχεται στον κ. Παπαδόπουλο καλή επιτυχία, υγεία και δύναμη στο πρωτάθλημα της γ’ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Σε δήλωση του ο κ. Παπαδόπουλος, αφού ευχαριστεί πρωτίστως το Δ.Σ. για την απόφαση του να του εμπιστευθεί την σημαντική αυτή θέση, αναφέρθηκε στον κύριο άξονα πάνω στον οποίο θα οικοδομηθεί η νεοφώτιστη, στην γ’ εθνική κατηγορία, ομάδα της Αναγέννησης Πλαγιάς.

Το πλάνο μας, σε απόλυτη συνεργασία με τον προπονητή μας Γ.Χατζηιωαννίδη, για τη νέα χρονιά, είναι να στηριχτεί η ομάδα στον βασικό περσινό της κορμό και να πλαισιωθεί και εμπλουτισθεί το έμψυχο δυναμικό της με ποδοσφαιριστές οι οποίοι κατά βάση θα προέρχονται από τον νομό Κιλκίς. Είναι κοινό μυστικό ότι, ο τόπος μας διαθέτει πληθώρα ικανών παικτών που μπορούν να στελεχώσουν τις ομάδες του νομού μας, έχοντας ταυτόχρονα όλα τα φόντα να πραγματοποιήσουν πολύ καλή σταδιοδρομία. Και γιατί όχι, να εξελιχθούν και αγωνιζόμενοι με τα χρώματα της Αναγέννησης να αποτελέσει η παρουσία τους αυτή, τον βατήρα για μελλοντική πορεία σε ακόμη, γιατί όχι, μεγαλύτερα εθνικά πρωταθλήματα.

Ευχαριστώ θερμά το Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω.

Σχολιάστε