My Twitter Feed

19 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΔΣΚ: Ικανοποίηση για Ν/Σ Φλωρίδη -

Σάββατο, 16 Μαρτίου, 2024

Διεθνείς αγώνες ποδηλασίας στο Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Μήνυση για τον αξονικό -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Ποιους είδε η Συρεγγέλα στο νομό -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη Κουντουρά στο ν. Κιλκίς -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι εκλέχτηκαν στη ΝΕ -

Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Cargo αεροδρόμιο στη Ν. Καβάλα; -

Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Η επίσκεψη Κεραμέως στο ν. Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2024

“Πλήττεται η Δημοκρατία μας”

Για “ενέργεια που πλήττει τον πυρήνα της Δημοκρατίας από παράνομη και οργανωμένη δράση αδιαφανών μηχανισμών” κάνει λόγο ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Φραγγίδης, για την απόπειρα παρακολούθησης του κινητού του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη.

Υπογραμμίζοντας ότι “η Δημοκρατία είναι υπέρτατη αξία και όχι μόνο ένας τρόπος διακυβέρνησης και χρειάζεται η υπεράσπισή της από όλους και σε όλα τα επίπεδα”, ο κ. Φραγγίδης αναφέρει στη σχετική δήλωσή του και τα εξής:

“Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας εξαιρετικά επικίνδυνης και αποτροπιαστικής ενέργειας, της προσπάθειας παρακο λούθησης του κινητού του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη με το λογισμικό Predator.

Μια ενέργεια που πλήττει τον πυρήνα της Δημοκρατίας από παράνομη και οργανωμένη δράση αδιαφανών μηχανισμών , τα Δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών ,θέτοντας θέματα πραγματικής λειτουργίας του πολιτικού συστήματος και της ίδιας της Δημοκρατίας .

Η πραγματοποίηση Ελέγχου από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο διακοσίων Ευρωβουλευτών, έδειξε όπως ανακοινώθηκε, πως η προσπάθεια παρακολούθησης κινητού, έγινε μόνο στον Πρόεδρο του τρίτου κόμματος στην Ελλάδα ,του Νίκου Ανδρουλάκη.

Η Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής απαιτεί και ζητεί σύσσωμη την άμεση σύγκληση της Επιτροπής θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και την κλήση σε ακρόαση του Διοικητή της ΕΥΠ και του Προέδρου της Αρχής Διασφάλισης απορρήτου των επικοινωνιών.

Σχολιάστε