My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Πιτες για ΚΔΕΚ και ΚΑΠΗ Κιλκις

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, σε μια λιτή εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς, οι εργαζόμενοι των δομών της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (ΚΔΕΚ). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία σύσσωμου του επιστημονικού και διοικητικού προσωπικού των Προγραμμάτων “Βοήθεια στο Σπίτι” όλων των Δημοτικών Ενοτήτων, της Κοινωνικής Μέριμνας, του Βρεφονηπιακού και Παιδικού Σταθμού της ΚΔΕΚ, καθώς και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και του ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Νίκος Αβραμίδης, ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, αναφέρθηκε στις προσπάθειες της διοίκησης από την ανάληψη των καθηκόντων της για τη σωστή λειτουργία όλων των προγραμμάτων,  καθώς επίσης και στις σχεδιαζόμενες δράσεις της ΚΔΕΚ, όπως το κοινωνικό παντοπωλείο, που μεταξύ άλλων ως στόχο έχει να στηρίξει ουσιαστικά τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του νέου διευρυμένου Δήμου Κιλκίς.

Εξ` άλλου, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου έλαβε χώρα και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς. Μέσα στο ζεστό κλίμα που δημιουργήθηκε στο εντευκτήριο απέναντι από το Δημαρχείο στην πόλη του Κιλκίς, οι ηλικιωμένοι του Δήμου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για καλή χρονιά με εκπροσώπους της δημοτικής αρχής Κιλκίς και να συνομιλήσουν μαζί τους για τρόπους στήριξης των ατόμων της τρίτης ηλικίας

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Γραφείο Κοινωνικής Μέριμνας της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (ΚΔΕΚ). Στους ηλικιωμένους που κέρδισαν φλουριά δόθηκαν δώρα.

Σχολιάστε