My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Πηρε φωτια η “χατζάρα”

Ήταν να μη γίνει …φανατικός μνημονιακός ο Αντ. Σαμαράς και να πάρει ένεκα τούτου τη χατζάρα! Τώρα που την ακόνισε δεν λέει να την βάλει στη θήκη! Έτσι, μετά την μαζική καρατόμηση των βουλευτών που καταψήφισαν το μνημόνιο-2, ήλθε χθες κι η σειρά των “απείθαρχων”, Γιάννη Μανώλη, Γιώργου Αναγνωστάκου και Πέτρου Τζώρτζη.

Σε σχετική ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ αναφέρεται για τους τρεις ότι “με τις πράξεις, την αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά τους, έθεσαν εαυτόν εκτός κόμματος”.

Να σημειωθεί πως ο Γ. Μανώλης θα συνεργαστεί με το κόμμα του Πάνου Καμμένου “Ανεξάρτητοι Έλληνες”, το οποίο βάσει των τελευταίων δημοσκοπήσεων μπαίνει στη Βουλή. “Πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία: Διέγραψαν κάποιον που είχε αποχωρήσει μόνος του”, είπε σήμερα στον flash, ο κ. Μανώλης.

“Έθεσαν εαυτόν εκτός κόμματος”! Ούτε καν τη στοιχειώδη φαντασία ν` αλλάξουν το ξύλινο λεξιλόγιό τους, δεν έχουν οι πάσης φύσεως κομματικοί εξουσιαστές. Κι ύστερα θέλουν να μας σώσουν, κιόλας!

Σχόλια
One Response to “Πηρε φωτια η “χατζάρα””
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Η μάσκα του “αντιμνημονιακού” Σαμαρά ήταν φυσικό να πέσει καθώς ό,τι ήταν να κερδίσει φορώντας την, το κέρδισε(δείτε τις τελευταίες δημοσκοπήσεις) και πλέον δεν έχει νόημα να συνεχίζει μασκαρεμένος. Βέβαια το τριπλό πλέον αμασκάρευτο πρόσωπο της δεξιάς παράταξης(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ) συνεχίζει ξεδιάντροπα, χωρίς ίχνος σεβασμού την επίθεση κατά των πολιτών και κατά όλων όσων διαφωνούν, ως να φταίνε αυτοί για το χάλι της χώρας και άρα πρέπει να πληρώσουν αποκλειστικά το “μάρμαρο” με εξαθλίωση και ταπείνωση. Αυτά τα όρνια της τρικομματικής εξουσίας συνεχίζουν να ασελγούν ακόμα και πάνω στο πτώμα της δημοκρατίας, που αυτοί βίασαν και δολοφόνησαν με το να κυβερνούν χωρίς την λα’ι’κή εντολή. Ποιάν άραγε παρακαταταθήκη προσδοκούν να αφήσουν στην επόμενη γενιά; Ποιάν υστεροφημία; Τί θα γράψει γι’ αυτούς ο ιστορικός του μέλλοντος; Οι πράξεις τους δείχνουν οτι για τίποτε απ’ όλα αυτά δεν νοιάζονται, παρα μόνον για την σάπια καρέκλα της εξουσίας, που οι ίδιοι ως ένα επίμονο σαράκι κατέφαγαν όλα αυτά τα χρόνια. Εκείνο που με τρομάζει είναι η πιθανότητα να παρασύρουν και πάλι με ψέμματα το μεγαλύτερο κομμάτι του λαού για να τους ξαναψηφίσει, ώστε να διατηρήσουν τα πόστα και την πολιτική του “μαστίγιου και του καρότου” εν χορώ με τα γνωστά ΜΜΕ, μιά πολιτική που βλέπουμε να ακολουθεί πιστά η σημερινή ελεεινή δοσίλογη κυβέρνηση. Ο Ελληνικός λαός για να ελπίζει στην σωτηρία του θα πρέπει να καταλάβει οτι οφείλει να απαλλαχθεί μιά και καλή απο τους αυτόκλητους “σωτήρες” και τα δεκανίκια τους.

Σχολιάστε