My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Πετυχημένο τουρνουά μίνι βόλεϊ

Μια ακόμη πολύ πετυχημένη συνδιοργάνωση τουρνουά Μίνι Βόλεϊ και Παγκορασίδων του ΑΙΑΝΤΑ και του ΑΤΕΡΜΟΝΑ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του, στον Άγιο Παντελεήμονα Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε το πρωινό του Σαββάτου 27/5/2017.

Συμμετείχαν αθλήτριες από τις ομάδες Βόλεϊ του ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ, του ΑTΕΡΜΟΝΑ, της ΑTHLETICO , του Καμπανιακού και του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ που ήταν εντυπωσιακά η πολυπληθέστερη ομάδα.

Το Μίνι Βόλεϊ ξεκίνησε στις 11.00 ,οι μικρές αθλήτριες μοιράστηκαν στα διχτάκια και για 2,5 ώρες απήλαυσαν το αγαπημένο τους άθλημα, «συναγωνίζονταν και ανταγωνίζονταν», μαθαίνοντας την ευγενή άμιλλα.

Κατόπιν πραγματοποιήθηκε το τουρνουά των Παγκορασίδων έως τις 17.30 το απόγευμα.

Ευχαριστούμε τον προπονητή της ομάδας μας κ. Αβραμίδη Ανδρέα για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε για την επιτυχία της διοργάνωσης και τις νεαρές αθλήτριες της ομάδας μας που εκτέλεσαν χρέη διαιτητή στους αγώνες.

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά την οικογένεια κ Λάζαρου Μεταλλίδη για τη φιλοξενία όλων των ομάδων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατέρμονα καθώς και για τη διάθεση του λεωφορείου για τη μεταφορά των αθλητριών και των γονέων της ομάδας μας στο χώρο.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις ομάδες Βόλεϊ του Ατέρμονα, της Athletico, του Μακεδονικού και του Καμπανιακού και προσωπικά τους ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ τους, που συνόδευσαν τα παιδιά και βοήθησαν καταλυτικά στην επιτυχία των τουρνουά.

Συναντήσεις αυτού του είδους έχουν ως στόχο την ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας, του «ευ αγωνίζεσθαι» αλλά και την προώθηση της φιλίας μεταξύ των παιδιών.

«Σε ένα άθλημα, οι αθλούμενοι προφανώς ανταγωνίζονται μεταξύ τους για τη νίκη. Παράλληλα, όμως, συναγωνίζονται. Αθλούνται μαζί, με κοινό σκοπό να ενισχύσουν το σώμα τους, την υγεία τους και τη νοητική τους διαύγεια, να ψυχαγωγηθούν. Ο αγώνας και η προσπάθεια του κάθε αθλούμενου τροφοδοτεί τον αγώνα του άλλου, μια κατάσταση που αποδίδεται πιστά ως συναγωνισμός.

Λόγω συναγωνισμού λοιπόν, οι αθλητές ή οι ομάδες θέλουν συνεχώς να βελτιώνουν το αγωνιστικό τους επίπεδο. Η βελτίωση των αθλητών γίνεται κυρίως μέσα από τη διαδικασία της προπόνησης. Είναι ένα παράδειγμα του πώς ο συναγωνισμός προωθεί το τρίπτυχο σώμα, πνεύμα, κοινωνία. Σε αυτήν γίνονται αμέτρητες προσπάθειες, δοκιμάζονται νέες τεχνικές, οι ομάδες επεξεργάζονται καλύτερα σχέδια και στρατηγικές. Ταυτόχρονα τα μέλη της ομάδας περνούν χρόνο μαζί, δένονται φιλικά, ψυχαγωγούνται, ενώ πολλοί αθλητές, μέσα από την προσπάθεια κατά την προπόνηση, μαθαίνουν καλύτερα τον εαυτό τους και τα όριά του ενώ βρίσκουν τη δυναμική για να αντιμετωπίσουν προβλήματα της ζωής τους».

Πώς να μην αγαπάς, λοιπόν, το Βόλεϊ;

Πληροφορίες /εγγραφή στις Ακαδημίες Βόλεϊ του Αίαντα, τηλ: 6932 680 579 κ. Ελένη Μουρατίδου

Α.Σ.Αίας Κιλκίς (Όλα τα τμήματα) τηλ: 23410-76964

Επισκεφτείτε τη Δημόσια Σελίδα μας στο Facebook

https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/

http://www.aiaskilkis.gr/

https://www.facebook.com/atermongroup/

Σχολιάστε