My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Πετρέλαιο θέρμανσης: 90% κάτω, στο Κιλκίς

Τα πρώτα μεγάλα κρύα του φετινού χειμώνα έφτασαν αλλά οι Κιλκισιώτες, όπως βέβεια κι οι υπόλοιποι Έλληνες, αδυνατούν να προμηθευτούν τις αναγκαίες ποσότητες πετρελαίου για να θερμανθούν τα σπίτια και τα μαγαζιά τους.

Είναι χαρακτηριστικό το στοιχείο που καταθέτει ο πρόεδρος των βενζινοπωλών νομού Κιλκίς και  αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος, Γιάννης Μαγλουσίδης, ότι τα πρατήρια υγρών καυσίμων του νομού μας “εκτελούν μία ή και καμία παραγγελία την ημέρα, όταν πέρσι δεν εκτελούσαν λιγότερες από πέντε ή έξι”. Το αποτέλεσμα είναι η πτώση στη ζήτηση να βρίσκεται στο 90% σε σχέση με πέρσι και να αναμένεται σειρά λουκέτων στα πρατήρια. Κι αυτό, πάρα το γεγονός ότι σήμερα στο Κιλκίς η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης έπεσε στα 1,32 ευρώ/λίτρο, σε σχέση με τα μέσα του Οκτωβρίου που κόστιζε 1,36 ευρώ/λίτρο.

Ο κ. Μαγλουσίδης τονίζει ότι καθημερινό φαινόμενο στο Κιλκίς – κι όχι μόνο –  είναι οι καβγάδες μεταξύ νοικοκυριών που μένουν στην ίδια οικοδομή με κεντρική θέρμανση. «Οσοι θα πάρουν πίσω χρήματα από την επιστροφή φόρου πιέζουν να αγοράσει πετρέλαιο η οικοδομή, αλλά οι άλλοι ένοικοι αρνούνται και ζεσταίνονται με κλιματιστικό. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται πολλά κοινωνικά προβλήματα», υπογραμμίζει.

Σημεία κι αυτά των άγριων καιρών, που οι κυβερνόντες, μας οδήγησαν να ζούμε!

Σχολιάστε