My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Περιοδεία Συλλόγου Γυναικών

syllogos-gynaikon-kilkisΝα μη δεχτούν μια ζωή χωρίς προοπτική, αβέβαιη, με ανεργία, με απλήρωτη δουλειά, χωρίς δικαιώματα, με μειωμένες απαιτήσεις, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα αυτών που θέλουν τη νέα γενιά με σκυμμένο το κεφάλι, κάλεσε ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας) τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές των ειδικοτήτων  πληροφορικής και κομμωτικής του ΟΑΕΔ Κιλκίς και τις φοιτήτριες του τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης του ΤΕΙ Κιλκίς.

Τα μέλη του Συλλόγου και η πρόεδρος Ειρήνη Χατζή, με αφορμή την επέτειο της 8ης του Μάρτη, αναφέρθηκαν τόσο στους αγώνες των εργατριών ανά των κόσμο όσο και στις αγωνιστικές παρακαταθήκες του λαού και των γυναικών της πατρίδας μας, για την ισοτιμία και χειραφέτηση των γυναικών, για καλύτερες μέρες. Αυτοί οι αγώνες σήμερα είναι επίκαιροι  και αναγκαίοι.

Τόνισαν επίσης πως ειδικά η νέα γενιά δεν πρέπει να δεχτεί τη λογική του μικρότερου κακού, να μην κάνει σκόντο στην ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών της, γιατί σήμερα η πρόοδος της επιστήμης, της τεχνολογίας και συνολικά της ανθρωπότητας είναι τέτοια που μπορεί να εγγυηθεί  μια αξιοπρεπή ζωή για όλους τους εργαζόμενους, γυναίκες και άντρες.

Στο όνομα του μη εφικτού να μην εγκαταλείψουν  τα όνειρά τους για μια όμορφη ζωή, φτάνει στον προσωπικό τους αγώνα για επιβίωση να προστεθεί και ο συλλογικός ο οργανωμένος αγώνας που θα ανοίξει το δρόμο για να γίνουν τα όνειρα πράξη, να μην συμβιβαστούν με τα ψίχουλα των 5μηνών προγραμμάτων και τις εργασιακής περιπλάνησης.

Η περιοδεία του συλλόγου συνεχίστηκε στις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους των υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς, καθώς και του σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος.

Δελτίο τύπου από Σύλλογο Γυναικών

Σχολιάστε