My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Περί ναΐσκου στη Πλατ. Ειρήνης

Του Ιωσήφ Τσακίδη.


Περί της ίδρυσης Ναΐσκου στην Πλατεία ειρήνης στην πόλη του Κιλκίς έχω να πω συνοπτικά τα εξής:

Δόξα τω Θεώ η πόλη του Κιλκίς έχει αρκετούς Ναούς και Ναΐσκους. (σε σχέση πάντα με τον πληθυσμό της ). Δεν θα τους απαριθμήσω έναν- έναν .Τους γνωρίζεται όλοι.

Έχω ρωτήσει και έχω συνομιλήσει αυτόν τον καιρό για αυτό το θέμα με περισσότερα από 20 άτομα και των δυο φύλων κάθε ηλικίας και όλων των μορφωτικών επιπέδων για το τι γνώμη έχουν πάνω σ αυτό! Διαφωνούν σχεδόν όλοι με την χωροθέτηση ενός Ναΐσκου στο κεντρικότερο σημείο της πόλεως.

ΑΓΑΠΗΤΕ πατέρα Βαρθολομαίε. Υπογραμμίζω με ύψιστο σεβασμό τη λέξη πατέρα.

Το Ποίμνιο, αναγνωρίζει εδώ και καιρό στο πρόσωπό σας, έναν ταπεινό μορφωμένο και σύγχρονο από κάθε άποψη πνευματικό ηγέτη. Σας μεταφέρω λοιπόν την γνώμη των δημοτών ότι δεν χρειάζονται αυτόν τον καιρό λατρευτικές υπερβολές με παρεμβάσεις στην πιο κεντρική πλατεία της πόλεως του Κιλκίς.

Χριστιανοί ορθόδοξοι είμαστε όλοι. Ο καθένας με τον τρόπο του!! Πρωτίστως όμως είμαστε οπαδοί της Λογικής και του Μέτρου.

Ήδη οι επίσημες αρχές του νομού και του δήμου έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα εσκαμμένα και διακριτά όρια της Λογικής ενός κοσμικού κράτους. Διαγκωνίζονται κάθε φορά ποιος θα φωτογραφηθεί μαζί σας, ποιος θα δηλώσει πρώτος παρόν σε κάθε περιφορά εικόνας και ποιος θα ποστάρει ως ομολογητής του διαδικτύου Xριστιανικότερος και Ευλαβέστερος του πλησίον του!!!

Κύριοι Δημοτικοί Άρχοντες.

Η ίδρυση Ναΐσκου δεν εμπίπτει στις άμεσες και επείγουσες ανάγκες της καταθλιπτικής κατά τα άλλα πόλεως του Κιλκίς με τα χίλια μύρια προβλήματά της. Σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει ψυχή ζώσα όχι να προσεύχεται αλλά ούτε να περπατάει στους έρημους δρόμους της πόλης μας. Κάτι που ήδη ισχύει στον πρώην Δήμο Κρουσίων. Παρακαλώ ταυτιστείτε έστω και μια φορά με τον παλμό της καρδιάς των πολιτών της.

Σχολιάστε