My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Περίπατος Άτλαντα στο “ντέρμπι”

Για το Ανδρικό Πρωτάθλημα Βόλεϊ Β΄Εθνικής κατηγορίας (Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών, Ε΄ όμιλος), η ανδρική ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς νίκησε στο τοπικό ντέρμπι τον Αίαντα Κιλκίς με 3-0 σετ (25-18, 25-13, 25-10).

Λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων, ο προπονητής του Άτλα Κιλκίς Σταύρος Χατζηγεωργιάδης χρησιμοποίησε σε όλο τον αγώνα τους παίκτες της παιδικής ομάδας, ως ένα καλό τεστ, καθότι την ερχόμενη Τρίτη στην Κατερίνη παίζουν το τελευταίο τους παιχνίδι στο παιδικό πρωτάθλημα, στο οποίο βαθμολογικά παραμένει στην τρίτη θέση.

Η νεανική ομάδα του Άτλα Κιλκίς έδειξε καλά στοιχεία σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ήταν συγκροτημένη και σοβαρή, είχε ομαδικό πνεύμα και προσωπικότητα. Από τεχνικής πλευράς παρόλα τα λάθη της, είχε σωστά τελειώματα στις επιθέσεις της, καλές καλύψεις στην άμυνα κυρίως στο μπλοκ (πάντα διπλό).

Στο ΣΕΡΒΙΣ δυσκόλεψε αρκετά την αντίπαλη ομάδα ώστε να κάνει πολλά λάθη. Ο 2ος πασαδόρος της ομάδος (Κώστας Καπούλας) παρόλο που έπαιξε για πρώτη φορά σε όλο τον αγώνα, ανέπτυξε αρκετά καλά το παιχνίδι με σωστές επιλογές στην στρατηγική του παιχνιδιού του. Γενικά οι νέοι παίκτες μας .έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει και πως τους λείπουν η εμπειρία και οι αγώνες.

Γενικά το παιχνίδι ήταν άτονο, Μόνο στο 1ο σετ και ενώ το σκορ ήταν 18-8 υπέρ του Άτλα και διαφαινόταν τυπική η διαδικασία του σετ, ένα σερί 7-0 (από σερβίς) του Αία δημιούργησε ρυθμό και ένταση στον αγώνα, καθότι το σκορ είχε γίνει 18-15 πάντα υπέρ του Άτλα. Όμως η γρήγορη αφύπνιση των παικτών μας δεν άφησαν περιθώρια ελπίδας για νίκη στον Αίαντα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του. Έτσι το σετ κερδήθηκε με σκορ 25-18.

Επίσης και τα άλλα δύο σετ τα κέρδισε ο Άτλας με σκορ 25-13 και 25-10 και πήρε εύκολα την νίκη με 3-0 σετ.

Ο επόμενος αγώνας είναι εντός έδρας για τον Άτλαντα Κιλκίς. Παίζει το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 στο ΔΑΚ, με τον ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ στις 16:00

Η σύνθεση του Άτλαντα:

Κων/νος Καπούλας, Αναστάσης Ουστάς, Κυριάκος Πελτιάν, Κυριάκος Ιακωβίδης, Ραφαήλ Παπαδόπουλος, Ιωάννης Κουρομπήλιας, Ανέστης Τρόπιος (L1). Σάββας Σερασκέρης (L2), Δημήτριος Ασημακίδης, Λεωνίδας Εμμανουηλίδης, Γεώριος Καρέλης, Χάρης Πολιτίδης, Γεώργιος Χειρούλης.

Coach: Σταύρος Χατζηγεωργιάδης

Δείτε στο YouTube στο κανάλι μας, στιγμιότυπα των αγώνων και κάντε εγγραφή https://www.youtube.com/channel/UCRX-iDf9sQtapr7NP-I7FJQ

Σχολιάστε