My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΠΕΚ: Όλα έτοιμα για τις εκλογές

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς, είναι όλα έτοιμα για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 25 Ιανουαρίου.

ekloges-620x413Αύριο (Παρασκευή) το πρωί θα παραδοθούν στις υπηρεσίες των δήμων Κιλκίς και Παιονίας οι εκλογικοί σάκοι, προκειμένου να παραληφθούν στη συνέχεια από τους δικαστικούς αντιπροσώπους των 215 εκλογικών τμημάτων της Π.Ε.

Το Γραφείο Εκλογών της Π.Ε.Κιλκίς (2ος όροφος) θα είναι ανοιχτό την Παρασκευή και το Σάββατο από 08.00 μέχρι 22.00 και την Κυριακή από 06.00 μέχρι την έκδοση του τελικού αποτελέσματος.

Το Γραφείο Τύπου και ενημέρωσης εκλογικών αποτελεσμάτων θα λειτουργήσει στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς (1ος όροφος), την Κυριακή από 18.00 μέχρι την έκδοση του τελικού αποτελέσματος

Στη Περιφέρεια

Με εντατικούς ρυθμούς και σε πλήρη ετοιμότητα τις τελευταίες βδομάδες, λειτουργεί ο υπηρεσιακός μηχανισμός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο την άρτια προετοιμασία και διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας  της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Για πρώτη φορά η μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί μέσω ενός νέου πληροφοριακού συστήματος της Περιφέρειας, το οποίο θα βρίσκεται σε άμεση σύνδεση και συνεργασία με το αντίστοιχο σύστημα και τις υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών, ενώ αναλυτική πληροφόρηση σχετικά με τα επιμέρους αποτελέσματα  στην Κεντρική Μακεδονία θα είναι άμεσα διαθέσιμη για κάθε ενδιαφερόμενο στην ιστοσελίδα της Π.Κ.Μ.   www.pkm.gov.gr.

«Για άλλη μία φορά, το προσωπικό και η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εργαστήκαμε και συνεργαστήκαμε αρμονικά με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και εύχομαι σε όλους καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους» δήλωσε ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Όπως επεσήμανε η Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Πόπη Μπαλλά, 1.648.179 εγγεγραμμένοι πολίτες στις επτά Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καλούνται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα σε συνολικά 2.937 εκλογικά τμήματα και 38 Δήμους. Ήδη βρίσκεται σε λειτουργία η τηλεφωνική γραμμή 1536 μέσω της οποίας οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται σε ποιο εκλογικό τμήμα θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Σχολιάστε