My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Προσπάθεια για αναπτέρωση ηθικού

Δεν ξέρουμε αν η παρουσία 100 περίπου ατόμων απ` όλο σχεδόν το νομό στη κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς με ομιλήτρια την ευρωβουλευτή Συλβάνα Ράπτη, ικανοποιεί τους ιθύνοντες του κόμματος, όμως θα πρέπει να το πάρουν απόφαση ότι οι συγκεντρώσεις 2.000 νοματαίων, όπως αυτή της δεκαετίας του `80 με τον μακαρίτη Μ. Κουτσόγιωργα ή εκείνη της δεκαετίας του `90 με τον Κ. Σημίτη, ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Όταν ως κόμμα επιστρέφεις σε ποσοστά 1974, τότε κι οι συγκεντρώσεις σου θα είναι από άποψη μαζικότητας σαν εκείνη την περίφημη πρώτη μεταπολιτευτική με τον Ανδρέα Παπανδρέου να μιλά απ` το μπαλκόνι των παλιών γραφείων της Νομαρχιακής του Κιλκίς!

 

Στη χθεσινοβραδινή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου, η κ. Ράπτη προσπάθησε ν` αναπτερώσει το ηθικό των φίλων και μελών του κόμματος, περιστοιχιζόμενη απ` τους υποψήφιους βουλευτές του νομού, Δ. Αναστασόπουλο, Λ. Δημητριάδη, Αλ. Ιωαννίδου, Θ. Παραστατίδη και Γ. Φραγγίδη, τον εκτελώντα χρέη γραμματέα της ΝΕ, Χρ. Ανθρακίδη, ενώ στην αίθουσα ήταν το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Σ. Τσολάκης και ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Π. Τονικίδης.
Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για “εκλογές σωτηρίας κι όχι τιμωρίας”, προσθέτοντας: “Υπάρχουν ευθύνες αλλά δεν θα κάνουμε τώρα αυτήν την κουβέντα. Κάνουμε έκκληση στη λογική του κόσμου επειδή ο θυμός δεν επιτρέπει σωστές αποφάσεις. Δεν υπάρχει εκβιασμός στα διλήμματα που θέτουμε αλλά περιγραφή της αλήθειας. Οι θυσίες δεν πρέπει να πάνε χαμένες.”Πρόκειται για τον υπέρτατο αγώνα”, είπε η κ. Ράπτη αναφερόμενη στις εκλογές της 6ης Μαίου, λέγοντας για την ημέρα το εξής αμίμητο: “Η Κυριακή των εκλογών είναι του παραλύτου. Θ` αφήσουμε την μέρα εκείνα την χώρα παράλυτη;”. Και προχώρησε στην 9η Μαίου. “Την ημέρα εκείνη γιορτάζει η Ευρώπη. Θα συμμετάσχουμε κι εμείς στη γιορτή ή θα κοιτάμε από έξω;”!

Για να καταλήξει η κ. Ράπτη υπογραμμίζοντας: “Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να σώσει τη χώρα”!

Σχολιάστε