My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Πάει για εκλογή συνέδρων

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, η εκλογή των συνέδρων του κόμματος θα γίνει την Κυριακή 10 Μαΐου. Στη συνέχεια θα συγκληθεί το  συνέδριο στις 15 με 17 Μαΐου. Αμέσως μετά θα ξανανοίξει το Μητρώο, έως ότου κλείσει οριστικά στις 2 Ιουνίου, καθώς τη Κυριακή 7 Ιουνίου θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για την ανάδειξη του προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

pasok-kilkisΣτο μεταξύ, ολοκληρώθηκαν οι προσυνεδριακές συναντήσεις που πραγματοποίησε στους δήμους Κιλκίς και Παιονίας το ΠΑΣΟΚ ενόψει του συνεδρίου του.

Στις συναντήσεις συμμετείχαν ως εισηγητές  των  θεμάτων του συνεδρίου τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής,  Μιχάλης Τζελέπης και Γιάννης Μαγκριώτης, με τοποθετήσεις που είχαν ως αντικείμενο κυρίως την εθνική ανασυγκρότηση, την παραταξιακή αναγέννηση και μετεξέλιξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ, καθώς και τη φυσιογνωμία της σύγχρονης ευρωπαϊκής σοσιαλοδημοκρατίας.

Ο γραμματέας της Ν.Ε Κιλκίς, Σταμάτης Παπουλίδης, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι το νέο μητρώο του ΠΑΣΟΚ  θα κλείσει  στις 4 Μάιου, με ηλεκτρονική εγγραφή μελών ή επικαιροποίηση στοιχείων μελών στη ηλεκτρονική σελίδα του ΠΑΣΟΚ, www.pasok.gr.

 

 

Τα μέλη και οι φίλοι που συμμετείχαν παρουσίασαν τις απόψεις στους εκτενώς  για το ποίο θα πρέπει να είναι κατά τη γνώμη τους το παρόν και το μέλλον της Χώρας και της Παράταξης με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες και ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.

Σχολιάστε