My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Εκδήλωση με Μανιάτη

Εκδήλωση στο Κιλκίς με ομιλητή τον βουλευτή Αργολίδας και πρώην υπουργό, Γιάννη Μανιάτη, θα πραγματοποιήσει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κιλκίς, την ερχόμενη Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, στις 6 μμ, στη αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

maniatis-giannisΑναλυτικά, το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Μανιάτη, που είναι επικεφαλής της Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση της Σοσιαλδημοκρατίας, έχει ως εξής:

  • 12:00 Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειαρχή Π.Ε Κιλκίς Α. Βεργίδη
  • 12:30 Επίσκεψη στον Δήμαρχο Κιλκίς Δ. Σισμανίδη
  • 13:30 Επίσκεψη στον Δήμαρχο Παιονίας Χ. Γκουντενούδη
  • 17:00 Επίσκεψη στον Πρόεδρο Ε.Β.Ε Κιλκίς Π. Τονικίδη
  • 17:30 Συνάντηση με εκπροσώπους του Τύπου
  • 18:00 Κεντρική Πολιτική Εκδήλωση

Στην ανακοίνωση της ΝΕ αναφέρονται και τα εξής:

“Η συζήτηση που θα λάβει χώρα στη κεντρική εκδήλωση αφορά το πλαίσιο της των διεργασιών  για την Πολιτική, Διακηρυκτική, Προγραμματική Συνδιάσκεψη, που θα διεξαχθεί το Μάρτιο και θα αποφασίσει  την διακήρυξη του φορέα, το όνομα και τα σύμβολα και θα διατυπώσει το προγραμματικό πλαίσιο της Ελληνικής Σοσιαλδημοκρατίας.

Με άλλα λόγια στη εκδήλωσή μας θα συζητηθούν όλα εκείνα τα σημεία ,όλων αυτών που θέλουμε να συμμετάσχουμε στο εγχείρημα για μία ενιαία πολιτική έκφραση του ευρύτερου χώρου που περιλαμβάνει, τις δυνάμεις του ριζοσπαστικού κέντρου, του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της οικολογίας .

Για να υπάρξει το πρόπλασμα μιας συνεχιζόμενης σοβαρής και υπεύθυνης συζήτηση από πρίν της ενάρξεως της Συνδιάσκεψης και κατά την διάρκεια αυτής,  ώστε τα αποτελέσματα να ανταποκρίνεται  τις σύγχρονες ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας  μέσα από μία  διακήρυξη  ενός ενοποιημένου πλέον χώρου με σαφή στίγμα  ιδεολογικό και πολιτικό προσανατολισμό. 

Το κάλεσμα αυτό απευθύνεται όχι μόνο σε φίλους και μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ της ΔΗ.ΜΑ.Ρ και τις Κινήσεις Πολιτών αλλά περιλαμβάνει κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, τους άνεργους, τους μισθωτούς, τους αγρότες, τους επιστήμονες τους επαγγελματίες ιδιαίτερα τη νέα γενιά της πατρίδας μας.

Απευθύνεται στα πολιτικά κόμματα κοινοβουλευτικά και εξωκοινοβουλευτικά, τις κινήσεις και ομίλους, τα αυτόνομα στελέχη που εκφράζονται από τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας και προέρχονται από την κοίτη της Δημοκρατικής Παράταξης και της Κεντροαριστεράς.”

Σχολιάστε