My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Παρουσίαση υπερσύγχρονου οχήματος

Παρουσίαση του υπερσύγχρονου οχήματος πολλαπλών χρήσεων -εξοπλισμένο με πλήθος παρελκομένων (λεπίδα αποχιονισμού, αλατοδιανομέα, δοχείο (χοάνη αλατιού) και υδραυλικό βραχίονα με κεφαλές καταστροφέα και κλαδέματος) -που παρέλαβε τον περασμένο Απρίλιο η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, κάνει το εξειδικευμένο, μηνιαίο περιοδικό για το επαγγελματικό αυτοκίνητο, το φορτηγό και τις οδικές μεταφοράς “Troxoi & Tir” και ο συντάκτης του Παύλος Μαυρομύτης, στο τεύχος Αυγούστου 2021.

«Συνδυάζοντας απόδοση με αποτελεσματικότητα, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα χαμηλό κόστος κύκλου ζωής, το Unimog είναι το πραγματικό πολυεργαλείο δουλειάς με πολυάριθμες καινοτομίες που το καθιστούν άνετο, ασφαλές και παραγωγικό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όλο και περισσότεροι δήμοι, εργολάβοι αλλά και εταιρείες επενδύουν σε αυτό, καθώς έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πολλά, ζητώντας λίγα. Μπορεί να χρησιμοποιείται όλο το χρόνο για εργασίες όπως χορτοκοπή, κλάδεμα δέντρων και θάμνων, εκχιονισμό, σάρωση, καθαρισμό, ακόμη και για μεταφορά φορτίων» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην παρουσίαση.

Επισημαίνεται, επίσης, η εργονομική σχεδίαση της καμπίνας,  καθώς και το σύστημα Vario Pilot: «Η χορτοκοπή στα αριστερά και δεξιά πρανή του δρόμου απαιτεί καλή ορατότητα από τον οδηγό, κάτι που εξασφαλίζει το Unimog χάρη στο σύστημα VarioPilot».

Η παρουσίαση του οχήματος πολλαπλών χρήσεων είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο: https://troxoikaitir.gr/article/400/polyergaleio-mercedes-benz-unimog-u-427 .

Σχολιάστε