My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Παρουσίαση Ρωμανίδη από Νιόβη

Αντιδράσεις απ` το γεγονός ότι δεν δόθηκε ο λόγος στους δημοσιογράφους για ερωτήσεις!

romanidis-paulidouΤον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Γιώργο Ρωμανίδη, του συνδυασμού “Πολίτες Μπροστά” παρουσίασε χθες Τετάρτη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς, η υποψήφια περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Νιόβη Παυλίδου, την υποψηφιότητα της οποίας στηρίζει μεταξύ άλλων το ΠΑΣΟΚ και η “Κίνηση των 58”.

“Είμαι πολύ συγκινημένη που ο κ. Ρωμανίδης προέρχεται, όπως κι εγώ, από το χώρο της εκπαίδευσης και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη στήριξη των νέων. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με καθαρό επαγγελματικό προφίλ, με ιδιαίτερη δράση στον συνδικαλιστικό χώρο και που δεν προέρχεται από την κεντρική πολιτική σκηνή. Θα δουλέψουμε, από κοινού για την ανασυγκρότηση της Περιφέρειας, ρίχνοντας μία ξεχωριστή “ματιά” στα νέα παιδιά που πλήττονται ιδιαίτερα από την ανεργία. Στόχος μας είναι να δώσουμε “φτερά” στους νέους”, είπε παρουσιάζοντας τον κ. Ρωμανίδη η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης.

Απ` τη πλευρά του, ο κ. Ρωμανίδης μεταξύ άλλων τόνισε: “Μακριά από κόμματα και ιδιοτελή συμφέροντα δεσμευόμαστε ότι ο αγώνας μας έχει αρχή και θα `χει συνέχεια αλλά όχι τέλος. Η προσπάθειά μας στοχεύει στη στήριξη των δημιουργικών και παραγωγικών δυνάμεων που βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας”.

Πάντως η ολιγόλεπτη παρουσίασε έληξε χωρίς να δοθεί ο λόγος στους παρόντες δημοσιογράφους για ερωτήσεις, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις.

Παρόντες στη παρουσίαση ήταν μεταξύ άλλων, ο γραμματέας της ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Σταμ. Παπουλίδης κι ο πρώην δήμαρχος Χέρσου, Χρ. Ανθρακίδης.

Και στις Σέρρες

Νωρίτερα παρουσιάστηκε σε ξενοδοχείο των Σερρών ο υποψήφιος  αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού της κ. Παυλίδου στη γειτονική περιφερειακή ενότητα, Χρήστος Βουλγαρίδης, νυν περιφερειακός σύμβουλος.

Σχολιάστε