My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Παρουσίαση βιβλίου στη ΔΚΒ Κιλκίς

Παρουσίαση του βιβλίου «Ένας μαρκαδόρος μια φορά βγήκε απ΄ το κουτί του κι είπε γεια» της συγγραφέως Ραχήλ Μαρτίδου πρόκειται να γίνει στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, την Τετάρτη 10/05/2017 στις 19:00.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν η Δρ. Ιωάννα Αρβανίτη, Σχολική Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και η Μαρία Παπαδοπούλου, Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής.

Θα συμμετέχει με δράσεις το 8ο νηπιαγωγείο Κιλκίς με τις νηπιαγωγούς: Χατζηαγγελίδου Κυριακή, Ιωαννίδου Μαρία και Μπαλάσκα Ασημίνα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ο μαρκαδόρος θεωρείται ένα από τα πιο εύχρηστα και ελκυστικά υλικά που χρησιμοποιεί το παιδί στην προσχολική και σχολική ηλικία. Πρόκειται για ένα υλικό που επιτρέπει στο παιδί να εκφράσει τον τρόπο που κατανοεί τον κόσμο που το περιβάλλει και να επικοινωνήσει εικαστικά.

Το παρόν πολυτροπικό βιβλίο έχει στόχο να παρουσιάσει μια καλή πρακτική που αφορά στη σωστή χρήση των μαρκαδόρων από τα παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Ο μαρκαδόρος ζωντανεύει μέσα από μία έμμετρη ιστορία που διηγείται στα παιδιά με έναν ελκυστικό τρόπο την πορεία του, το πώς φτάνει στην τάξη και τι ζητά από τα παιδιά.

Σχολιάστε