My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Παραστατίδης: Όχι στο πολυνομοσχέδιο

Ηθική υποχρέωση των Ελλήνων Βουλευτών είναι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες τους και να μη συμβάλλουν στην ψήφιση του νέου πολυνομοσχέδιου, τονίζει σε δήλωσή του, ο ανεξάρτητος βουλευτής Κιλκίς, Θόδωρος Παραστατίδης.

parastatidis-theodoros1Τονίζοντας ότι η κυβέρνηση “αφού αποφάσισε να οδηγήσει σε καταστροφή την εγχώρια κτηνοτροφία…προχωράει τώρα χωρίς κανένα δισταγμό στον αφανισμό των φαρμακείων”, ο κ. Παραστατίδης αναφέρει:

    “Η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά, επιλέγοντας τη μέθοδο του αιφνιδιασμού, χωρίς καμία ενημέρωση των μελών του ελληνικού κοινοβουλίου, αποφάσισε να φέρει προς ψήφιση το πολυνομοσχέδιο, με τη διαδικασία μάλιστα του κατεπείγοντος, το οποίο σημειωτέον περιλαμβάνει σημαντικές και καταστροφικές διατάξεις για ορισμένες κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού.

    Αφού αποφάσισε να οδηγήσει σε καταστροφή την εγχώρια κτηνοτροφία, με ρυθμίσεις που πάει να επιβάλλει τόσο στην παραγωγή όσο  και στη διακίνηση του γάλακτος, προχωράει τώρα χωρίς κανένα δισταγμό στον αφανισμό των φαρμακείων.

    Το νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση την Κυριακή στο ελληνικό κοινοβούλιο, περιλαμβάνει, πέρα των άλλων και διάταξη όπου αλλάζει το καθεστώς ιδιοκτησίας και λειτουργίας των φαρμακείων.

    Βλέπετε, η κυβέρνηση θεωρεί πως με τις αλλαγές αυτές, δημιουργεί προϋποθέσεις για την οικονομική ανασύνταξη της χώρας. Η πραγματικότητα είναι πως με τις αλλαγές αυτές που πάει να κάνει με την καθοδήγηση και της Τρόικας είναι πέρα από βέβαιο, πως εξυπηρετούνται μεγάλα και ξένα συμφέροντα.

    Δυστυχώς στον Υπουργό ανάπτυξής κ. Χατζηδάκη, μπορεί κανείς χωρίς καμία επιφύλαξη να του προσδώσει τον πολιτικό χαρακτηρισμό του εκπροσώπου των πολυεθνικών εταιριών, των καρτέλ και των μεγάλων πολυκαταστημάτων.

    Θεωρώ πως ηθική υποχρέωση των Ελλήνων Βουλευτών είναι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες τους και να μη συμβάλλουν στην ψήφιση αυτών των διατάξεων.”

 

Σχολιάστε