My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Παραστατίδης: Πίσω δεν γυρίζω

 parastatidis_theodorosΜ` αφορμή σχόλιο της ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, ο Θ. Παραστατίδης ξεκαθάρισε μ` επιστολή του προς την εφημερίδα ότι δεν προτίθεται να επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ.

Υπογραμμίζοντας ότι ανήκει στην πολιτική πρωτοβουλία Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΩΤΑ, ο Κιλκισιώτης βουλευτής δηλώνει ότι στόχος είναι “η δημιουργία ενιαίου αντιμνημονιακού πολιτικού μετώπου σε συνεργασία με κόμματα και σχηματισμούς του δημοκρατικού τόξου”.

Η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» δημοσίευσε στο φύλλο τις 17 Νοεμβρίου ότι αποτελεί ερωτηματικό η στάση του βουλευτή στην προσπάθεια προσέγγισης που κάνει το ΠΑΣΟΚ για λογαριασμό της Κυβέρνησης, σχετικά με την στήριξη των μέτρων που πρόκειται να έρθουν στην Βουλή.

Και η απάντηση του Θ. Παραστατίδη ήταν:

«Οφείλω δημόσια να κάνω ξεκάθαρο πως περιθώρια προσέγγισης με το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν. Συμμετέχω ενεργά στην πολιτική πρωτοβουλία “Κοινωνία Πρώτα” μαζί με τους Οδ. Βουδούρη και Π. Μουτσινά και η όποια πολιτική απόφαση παρθεί, θα είναι συλλογική και σε κοινή κατεύθυνση, με βασική μας προτεραιότητα τη δημιουργία ενιαίου αντιμνημονιακού πολιτικού μετώπου, σε συνεργασία με κόμματα και σχηματισμούς του δημοκρατικού τόξου για την ανατροπή της σημερινής ασκούμενης πολιτικής».

Για ν` ακολουθήσει το λακωνικό σχόλιο της εφημερίδας, “ελήφθη…”.

Σχολιάστε