My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Παραστατίδης: Να τη βράσω την πολιτική καριέρα!

Αναφορά στον Θόδωρο Παραστατίδη κάνει η εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σε άρθρο της με τίτλο «ΑΝΤΑΡΤΕΣ: Διαγραμμένοι και αμετανόητοι”.

Κάνοντας λόγο για “τρεις αποκλίσεις από την κεντρική επιλογή Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ να υπερψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο”, που καταγράφηκαν στην ψηφοφορία της Τετάρτης από βουλευτές της Μακεδονίας, η εφημερίδα γράφει για τον Κιλκισιώτη βουλευτή:

“Ο βουλευτής Κιλκίς Θεόδωρος Παραστατίδης έγινε ευρέως γνωστός στο πανελλήνιο τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν αρνήθηκε να υπερψηφίσει το μνημόνιο 2. Μαζί με άλλους 22 διαφωνούντες βουλευτές διαγράφηκε από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, αλλά διατήρησε την έδρα. Το Μάρτιο συμμετείχε στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ στηρίζοντας το νυν πρόεδρο του Κινήματος και επανήλθε στα ψηφοδέλτια του κόμματος κατορθώνοντας να επανεκλεγεί βουλευτής. Την Τετάρτη καταψήφισε και το μνημόνιο 3, επισημαίνοντας ότι δεν ανέχεται το βιασμό της συνείδησής του. Αναφερόμενος στη νέα διαγραφή του, τονίζει πως «δεν είμαστε στο ΠΑΣΟΚ, για να λέμε σε όλα ‘ναι’». 

Ο Θ. Παραστατίδης γεννήθηκε το 1952 στους Άνω Αποστόλους Κιλκίς. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Χρυσοστομίδου και έχει δύο γιους. Φαρμακοποιός, διετέλεσε επιθεωρητής του ΟΓΑ, ενώ ασχολήθηκε ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση αρχικά ως νομαρχιακός σύμβουλος. Αιρετός νομάρχης στο νομό Κιλκίς επί περίπου δύο θητείες (Σεπτέμβριος 1996-Δεκέμβριος 2002) έδωσε έμφαση στα έργα υποδομής και ανάπτυξης. Βουλευτής εξελέγη για πρώτη φορά στις εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2009. Επανεξελέγη στις εκλογές του Μαΐου του 2012 και στις επαναληπτικές του Ιουνίου. 
Στις 22 Μαρτίου 2012 σε επιστολή του προς το νεοεκλεγέντα τότε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τόνιζε ότι δεν είπε «όχι» στο μνημόνιο 2, για να γίνει αρεστός, ενώ κατηγορούσε τον Α. Λοβέρδο ως «ήρωα του ‘ναι’», που προαναγγέλλει πολιτικές συμπράξεις του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ και στήριξη… του Σαμαρά για πρωθυπουργό. Ερωτηθείς πριν από την ψηφοφορία για τον κίνδυνο να τερματιστεί η πολιτική καριέρα του, αν καταψήφιζε το μνημόνιο 3, δήλωσε: Να τη βράσω την πολιτική μου καριέρα, αν είναι να συνδυαστεί με το μαρτύριο των ανθρώπων που με έστειλαν στη Βουλή.”
Σχόλια
One Response to “Παραστατίδης: Να τη βράσω την πολιτική καριέρα!”
  1. Ο/Η Χίτης λέει:

    Σταματα θα κλαψω.

Σχολιάστε