My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Παραστατίδης κατά Γρηγοράκου

Σκληρή και άμεση ήταν η αντίδραση του Θόδωρου Παραστατίδη στην κριτική που του άσκησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Γουμένισσας, όπου αναφέρθηκε στην επιλογή του βουλευτή Κιλκίς να διαφοροποιηθεί από την ακολουθούμενη πολιτική του ΠΑΣΟΚ.

parastatidis-theodoros Η δήλωση του κ. Παραστατίδη έχει ως εξής:

 « Θέλω να κάνω σαφές, από την αρχή, προς τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο, πως δεν προτίθεμαι να απολογηθώ εξαιτίας της αρνητικής κριτικής που άσκησε στο πρόσωπό μου, απευθυνόμενος κυρίως σε κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, για την πολιτική μου στάση απέναντι στο κόμμα που τώρα υπηρετεί.

Δεν μπορώ όμως, να μην επισημάνω το γεγονός πως πολιτικοί όπως ο Λ. Γρηγοράκος δεν δικαιούνται και δεν νομιμοποιούνται να μιλούν για βολεμένους πολιτικούς.

Πόσο μάλλον, αυτοί οι οποίοι δεν δίστασαν να προδώσουν τα όνειρα και τις προσδοκίες όλων αυτών που τους εμπιστεύτηκαν και τους ψήφισαν.

Αυτοί οι οποίοι είναι υπόλογοι για την κατάντια της παράταξης αυτής.

Αυτοί που υποτάχθηκαν στις πολιτικές της ΝΔ. του Άδωνη, του Βορίδη, του Πλεύρη και άλλων.

Αυτοί που αντάλλαξαν τα ιδεολογικά και πολιτικά τους πιστεύω με κυβερνητικές θέσεις και αξιώματα.

Κατά τον κ. Γρηγοράκο όποιοι δεν συμβιβάστηκαν με αυτές τις λογικές θεωρούνται βολεμένοι βουλευτές.

Ίσως, για αυτόν και τους ομοίους του, όταν ένας πολιτικός υπερασπίζεται την αξιοπρέπειά του,  όταν υπερασπίζεται με συνέπεια την πολιτική του άποψη και στάση, όταν ακολουθεί τη συνείδησή του, τότε να θεωρείται «βολεμένος».

Προφανώς, είναι πρωτόγνωρο για αυτόν και του προξενεί εντύπωση πως υπάρχουν και πολιτικοί οι οποίοι δεν δέχονται να παριστάνουν τις μαριονέτες και να συμπεριφέρονται ως άβουλα όργανα.

Επομένως, θα του συνιστούσα να είναι πιο προσεχτικός όταν αναφέρεται σε βουλευτές που κατά την απόψή του επιδιώκουν να βολευτούν. Μάλλον εξάγει το συμπέρασμα από τη δική του πολιτική συμπεριφορά.

Σε ό,τι με αφορά,  θεωρώ πως είναι τιμή για μένα  η πολιτική στάση που επέδειξα εδώ και τρία περίπου χρόνια και η οποία χαρακτηρίζεται από συνέπεια και αποφασιστικότητα.

Υπηρετώ και υπερασπίζομαι όλες εκείνες τις αρχές και αξίες που τοποθετούν στο επίκεντρο την ελληνική οικογένεια και τον άνθρωπο.

Προσπάθησα να μην απογοητεύσω όλους εκείνους που με τίμησαν με την ψήφο τους και με περιέβαλλαν με την εμπιστοσύνη τους.

 Συνιστώ, λοιπόν, στον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο,  να περιορίσει το ενδιαφέρον του στον τομέα της υγείας, αντί να κάνει αναφορές και κριτικές για πολιτικές επιλογές των άλλων.

Ας κάνει πράξεις όλες του τις εξαγγελίες και υποσχέσεις τόσο για την καλύτερη λειτουργία του νοσοκομείου Γουμένισσας αλλά και των άλλων υγειονομικών μονάδων του νομού.

 

Πραγματική μου επιθυμία είναι, να μην επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, όπου με την παρουσία κυβερνητικών παραγόντων ως δια μαγείας εξαλείφονται όλα τα προβλήματα και επανεμφανίζονται αμέσως μετά την αποχώρησή τους».

Σχολιάστε