My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Παραλειπόμενα απ` το Συνεδριο της ΚΕΔΕ

Πάνε τα παλιά μεγαλεία στα συνέδρια της ΚΕΔ(Κ)Ε με τους αρχηγούς κομμάτων, τους δεκάδες παρατρεχάμενους και παραγοντίσκους. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Arcadia, όπου πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου της αυτοδιοίκησης στην παγωμένη από το ψύχος Κομοτηνή, χθες και προχθές, βρέθηκαν γύρω στα χίλια άτομα, ως επί το πλείστον αυτοδιοικητικοί και παρατηρητές.

Από τα κόμματα μόνο ο Φ. Κουβέλης ήταν παρών. Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιαννίτσης απογοήτευσε με τη εισήγησή του ενώ οι υφυπουργοί του Πάρις Κουκουλόπουλος και Φώφη Γεννηματά δεν ήταν και στα καλύτερά τους. Ούτε στενά μαρκαρίσματα δημάρχων δέχθηκαν αλλά ούτε και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκαν. Ήταν μόνοι τους, με τις μικρές παρέες στενών τους προσώπων. Πολύ μοναξιά έπεσε!

 

Η Παιονία ήταν εκεί κι από Κιλκίς…Τερζίδης

Η Παιονία ήταν παρούσα στο συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε. που το παρακολούθησαν ο δήμαρχός της Αθανάσιος Λαπόρδας, ο αντιδήμαρχος Χρήστος Καραθόδωρος και η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Αθανασία Λιάρτση Σταυροπούλου.

Αντίθετα από το Κιλκίς η εκπροσώπηση ήταν ελιππής. Μόνο ο Δημήτρης Τερζίδης ήταν εκεί από τη μειοψηφία του δήμου. Η πλειοψηφία έλαμψε διά της απουσίας της εξαιτίας ίσως των γνωστών προβλημάτων με την αργία Μπαλάσκα

Οι αυτοδιοικητικές επαφές της Αθανασίας

Με χαρακτηριστική άνεση περιφερόταν στα γαλάζια πηγαδάκια του συνεδρίου της Κ.Ε.Δ.Ε. η Αθανασία Λιάρτση – Σταυροπούλου. Είδε παλιούς γνώριμους αλλά και σημαντικά στελέχη της αυτοδιοίκησης και κουβέντιασε μαζί τους για τις επερχόμενες εξελίξεις στους δήμους που δεν προδιαγράφονται και πολύ θετικές, κυρίως στα οικονομικά.

Η Αθανασία στο περιθώριο του συνεδρίου συναντήθηκε με τους δημάρχους Αμπελοκήπων Λ. Κυρίζογλου, Ωραιοκάστρου Δ. Σαραμάντο, Γιαννιτσών Γ. Στάμκο, αλλά και με τους επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων που ασκούν αντιπολιτευτικό έργο, ήτοι τους κ.κ. Χατζηβρέτα από το δήμο Ευόσμου, την Άννα Νανοπούλου από το δήμο Κοζάνης, το Γιάννη Καραγιάννη από το δήμο Λαγκαδά, το Νίκο Μπάτο από το δήμο Ωραιοκάστρου.

Ανθρώπινες επαφές σε οικείο (αυτοδιοικητικό) περιβάλλον πάντα μπορούν να χρησιμεύσουν.

Σχολιάστε