My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Παραλειπόμενα από επίσκεψη Δούρου

LAIKH DOYROY AGAUOPOYLOY 23022013Κατά τη διάρκεια της περιοδείας που έκαναν η Ρ. Δούρου, η Ειρ. Αγαθοπούλου και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη λαϊκή του Κιλκίς, συζητούσαν με καταναλωτές και λιανοπωλητές, μοιράζοντας και φυλλάδια για το αγροτικό και το φορολογικό. Κι αυτό που έκανε ξεχωριστή εντύπωση την βουλευτή Αθήνας, ήταν ότι μια γριούλα ζητούσε επίμονα τα φυλλάδια, αλλά όταν της έδωσαν αυτό με τ` αγροτικά εκείνη είπε πως θέλει το άλλο με τα φορολογικά!

Καμμένη απ` τις περικοπές στη σύνταξή της θα ήταν και ήθελε να δει τι υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ…

***

Η επίσκεψη του κλιμακίου στη Γουμένισσα είχε πολύ διάλογο κι επί παντός. Αν κι αυτός έγινε σε περιοχή εκτός κέντρου και πλατείας (κοντά στη Χρυσαλλίδα) συμμετείχαν κοντά στα 40 άτομα, επί τρεις σχεδόν ώρες!

Αρκετοί απ` τους παραβρεθέντες, προέρχονταν απ` τον Αυτοδιοικητικό χώρο, αφού βέβαια στο κλιμάκιο συμμετείχαν, ο πρώην αντιδήμαρχος Παιονίας, Θόδωρος Θεοδωρίδης, αλλά κι ο προσχωρείσας πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος δήμαρχος στις τελευταίες εκλογές, Στέφανος Τσιόνγκης.

***

Ποιος λέτε να εμφανίστηκε κάποια στιγμή στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Κιλκίς; Ο Γιώργος Παραστατίδης, αδελφός του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή, Θόδωρου.

Λέτε να σημαίνει κάτι αυτό; Ίδωμεν…

***

Ασφαλώς αξιοσημείωτο: Η Ρένα Δούρου έμεινε δυο 24ωρα στο Κιλκίς (αναχώρησε βράδυ Κυριακής για τη γειτονική Πέλλα), αλλά δεν πήγε σε ξενοδοχείο! Τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου την φιλοξένησε στο σπίτι του, ποιος άλλος, ο αεικίνητος συντονιστής της ΝΕ Κιλκίς, Λάζαρος Λαζαρίδης.

Έτσι, για να φανεί ότι εμείς οι Κιλκισιώτες είμαστε φιλόξενοι κι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανατρέπει τα καθιερωμένα!

Σχολιάστε