My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Παρέμβαση σε εισαγγελέα για ΕΠΟ

Σημαντική παρέμβαση σε όσα δραματικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου, στέλνοντας επιστολή στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα καταγγέλλοντας τα “έργα και ημέρες” της διοίκησης της ΕΠΟ. 

xatziapostolouΟ κ. Χατζηαποστόλου κάνει λόγο για πλήρη απαξίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποδιοργάνωση της Εθνικής ομάδας, πλήρη αδυναμία του προέδρου και των μελών της ΚΕΔ να διαχειριστούν τα ζητήματα της διαιτησίας και για “ψιθύρους που ακούγονται περί άσκησης πίεσης από τους διοικούντες της ΕΠΟ σε συναδέλφους – προέδρους των ΕΠΣ”.

Να σημειωθεί ότι για θέματα του ποδοσφαίρου, ο αρμόδιος υπουργός κ. Κοντονής συναντάται σήμερα (Πέμπτη) το μεσημέρι με τους μεγαλομετόχους των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, κ. Μαρινάκη, Σαββίδη και Μελισσανίδη.

Η επιστολή του Β. Χατζηαποστόλου:

«Κύριε ποδοσφαιρικέ εισαγγελέα,

Επιθυμώ να μοιραστώ μαζί σας, ως το κατεξοχήν αρμόδιο θεσμικό όργανο της ΕΠΟ, ορισμένους από τους προβληματισμούς μου στα πλαίσια της ερμηνείας και εφαρμογής των διατάξεων του αρθ.12 και 25 του ισχύοντος καταστατικού και πειθαρχικού κώδικα αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, αποτελούν, κατά την άποψή σας, δυσμενείς κρίσεις που επιφέρουν πειθαρχικές διώξεις ενδεχόμενοι ισχυρισμοί μου, ως προέδρου και νομίμου εκπροσώπου της ΕΠΣ Κιλκίς, στα πλαίσια άσκησης κριτικής προς την παρούσα διοίκηση της ΕΠΟ, που θα αφορούν:

Την πλήρη αδυναμία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να διαχειρισθεί τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου μας με αποτέλεσμα να καθίσταται επιτακτική ανάγκη η άμεση αντικατάστασή της. Ότι το ελληνικό ποδόσφαιρό με επιλογές της παρούσες διοίκησης της ΕΠΟ έχει απαξιωθεί πλήρως στα μάτια του φίλαθλου κόσμου και εν γένει στην ελληνική κοινωνία.

Την διοίκηση της ομοσπονδίας μόνο από το διοικητικό προσωπικό της και όχι τα καταστατικά της όργανα. Την ενδεχόμενη ‘καθοδήγηση’ ως προς την λήψη των αποφάσεων της παρούσας διοίκησης της ομοσπονδίας από εξωγενείς παράγοντες.

Το διαχωρισμό των μελών της ομοσπονδίας (ΕΠΣ) από την παρούσα διοίκηση σε ‘ημέτερους’ και μη. Τους ψίθυρους που ακούγονται περί άσκησης πίεσης από τους διοικούντες της ΕΠΟ σε συναδέλφους – προέδρους των ΕΠΣ, των οποίων συγγενικά πρόσωπα, φέρεται να απασχολούνται στην Ομοσπονδία.

Την επιλογή της παρούσας διοίκησης να διευρύνει τις μεταγραφικές περιόδους, η οποία κατά κοινή ομολογία επέφερε αλλοιώσεις στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της χώρας μας και έπληξε δυστυχώς καίρια την αξιοπιστία και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Την αντιδεοντολογική επιλογή του προέδρου και ορισμένων εκ των μελών της Ε.Ε. να δίνουν το παρών σε όλες τις εκδηλώσεις των Ενώσεων – μελών με δαπάνες της Ομοσπονδίας μας για προεκλογικούς σκοπούς, πολλώ δε μάλλον όταν ζούμε σε εποχές τεράστιας οικονομικής κρίσης που μαστίζει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Τις λανθασμένες επιλογές της διοίκησης της Ομοσπονδίας που δυστυχώς οδήγησαν στην αποδιοργάνωση της πολυαγαπημένης μας Εθνικής ομάδας και την πλήρη απαξίωσή της σε διεθνές επίπεδο, όταν μάλιστα ελάχιστα χρόνια πριν αποτελούσε αντικείμενο παγκόσμιου θαυμασμού.

Την πλήρη αδυναμία του προέδρου και των μελών της ΚΕΔ να διαχειριστούν τα ζητήματα της διαιτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρό με αποτέλεσμα να έχει απαξιωθεί πλήρως ο θεσμός και οι διαιτητές μας να έχουν καταστεί αδίκως ‘αποδιοπομπαίοι τράγοι’ για όλα τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Σχολιάστε