My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Παρέμβαση ΠΟΕΔΗΝ για παράνομη μεταβολή

* Νέα καταγγελία από Νοσοκομείο

Η Ομοσπονδία των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία – ΠΟΕΔΗΝ παρενέβη στο θέμα των υπηρεσιακών διοικητικών μεταβολών που πραγματοποίησε στο Νοσοκομείο Κιλκίς ο διοικητής του Ιδρύματος, Γρηγόρης Χατζησάββας. Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρεται ιδιαίτερα στην τοποθέτηση Τομεάρχη Ψυχιατρικού Τομέα, χαρακτηρίζοντάς την παράνομη.

Όπως τονίζει η Ομοσπονδία, ο ορισμός της τομεάρχισσας με ανάθεση, θα πρέπει ν` ανακληθεί απ` τον νέο υπουργό Υγείας, μετά και την παρέμβαση της ΠΟΕΔΗΝ.

Ως γνωστόν, σε καταγγελία για το θέμα προέβη και το Σωματείο Εργαζομένων Κιλκίς, ενώ νέα καταγγελία δημοσιοποίησαν από κοινού τρία στελέχη του Νοσοκομείου Κιλκίς, η Τομεάρχης Χειρ/κού τομέα-Προϊσταμένη Ε.Ι.-ΤΕΠ Αρβανίτου Αικατερίνη, η Τομεάρχης Παθ/κού τομέα-Προϊσταμένη Παιδ/κής Ηλιάδου Ερμιόνη και η Προϊσταμένη Παθολογικής κλινικής Παπαδοπούλου Παρθένα.

Η ΠΟΕΔΗΝ 

Η επιστολή – παρέμβαση της Ομοσπονδίας προς τον υπουργό Υγείας έχει ως εξής:

Η νέα καταγγελία των τριών στελεχών του Νοσοκομείου

Καταγγέλουμε την απαράδεκτη ενέργεια του Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς κου Χατζησάββα που την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου Παρασκευή 15-6-2012 κοινοποίησε μια παράνομη απόφαση με ημερομηνία έκδοσης την 14-5-2012 όπου αναθέτει καθήκοντα τομεάρχισας του 3ου Νοσηλευτικού τομέα, τη συνάδελφο Χαματίδου Αναστασία. Θέση που προκύπτει από το ΝΕΟ οργανισμό του Νοσοκομείου μας που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1247/11-4-2012 τ.Β’ και αμφισβητείται η ισχύς του καθώς με δελτίο τύπου ο πρώην Υπουργός Υγείας κος Λοβέρδος έχει παγώσει όλους τους νέους οργανισμούς.

           Η τοποθέτηση αυτή προκαλεί κάθε αίσθημα δικαίου και αξιο-κρατίας όλης της Νοσηλευτικής υπηρεσίας του νοσοκομείου μας γιατί πέραν των άλλων παρέβλεψε τον πίνακα κατάταξης προακτέων στον οποίον προηγούνται 5 νοσηλεύτριες προϊστάμενες τμημάτων και είναι ακόμη ένα προεκλογικό ρουσφέτι του Διοικητή μας.

          Απαιτούμε την άμεση ανάκληση αυτής της παράνομης απόφασης.”

 

 

Σχολιάστε