My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Και ιερέας σε κύκλωμα με ποτά!

*Παρέμβαση του μητροπολίτη Εμμανουήλ.

Ένας 30χρονος ιερέας σε ενορία της περιοχής του Κιλκίς, περιλαμβάνεται μεταξύ των μελών της φερόμενης σπείρας, τα μέλη της οποίας λειτουργούσαν παράνομο εργαστήριο παρασκευής και εμφιάλωσης αλκοολούχων ποτών.

Ο ιερέας συνελήφθη μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα και μετά την απαγγελία των εις βάρος τους κατηγοριών παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αυτόφωρο, από το οποίο πήραν αναβολή για τις 6 Νοεμβρίου και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Είχε προηγηθεί έρευνα της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, σύμφωνα με την οποία τα μέλη της σπείρας χρησιμοποιούσαν κενές φιάλες από απορρίμματα κεντρικών μαγαζιών της Θεσσαλονίκης, τις αποθήκευαν σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη της πόλης, απ’ όπου τις μετέφεραν στο παράνομο εργαστήριο, όπου γινόταν η παρασκευή και εμφιάλωση των αλκοολούχων ποτών και στη συνέχεια διοχετεύονταν σε ιδιώτες και καταστήματα.

Παρέμβαση Εμμανουήλ

Ο μητροπολίτης Κιλκίς κ. Εμμανουήλ παρενέβη άμεσα μόλις πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ ότι κληρικός που υπηρετεί σε Ενορία της Ιεράς Μητροπόλεως μας εμπλέκεται σε υπόθεση παραγωγής παράνομων ποτών σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ζήτησε εγγράφως από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να τον ενημερώσει επίσημα έτσι ώστε να προβεί στις κατά τον εκκλησιαστικό νόμο προβλεπόμενες διατάξεις.

Παράλληλα, ζήτησε από τον ιερέα να απολογηθεί εγγράφως έως την 29η Οκτωβρίου 2019 για όσα κατηγορείται.

Σχολιάστε