My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Παράταση για Βιολογική Γεωργία

parastatidisΟι παραγωγοί των οποίων η αίτηση για ένταξη στη δράση «Βιολογική Γεωργία» απορρίφθηκε λόγω εκπρόθεσμης υποβολής, έχουν άλλους δυο μήνες στη διάθεσή τους για να υποβάλλουν τυχόν άλλα δικαιολογητικά και να κριθούν μαζί με όλους τους υπόλοιπους που θα καταθέσουν τους φακέλλους τους εντός 60 ημερών.

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του, ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Θόδωρος Παραστατίδης, τονίζοντας ότι έγινε δεκτή παρέμβασή του προς τον ΟΠΕΚΕΠΕ για το εν λόγω θέμα.

viologika-proiontaΣυγκεκριμένα, με αφορμή σχετικό ενημερωτικό σημείωμα που έφτασε στο πολιτικό γραφείο του, ο κ. Παραστατίδης, έστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Αντώνη Μωυσίδη, ζητώντας να γίνει τροποποίηση της εγκυκλίου του ΟΠΕΚΕΠΕ και να οριστεί ότι το χρονικό περιθώριο κατάθεσης των έντυπων φακέλων των δηλώσεων εφαρμογής από την ημέρα οριστικοποίησής τους στις ΔΑΟΚ, σε 60 ημερολογιακές ημέρες για όλα τα έτη (συμπεριλαμβάνοντας αναδρομικά τα δύο πρώτα έτη εφαρμογής).

Έπειτα από την παρέμβαση αυτή, το αίτημα έγινε δεκτό, όπως ενημέρωσε τον βουλευτή ο γεν. διευθυντής του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Αποστολάκης, σε τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Έτσι, οι δικαιούχοι έχουν πλέον στη διάθεσή τους 60 ημέρες για την κατάθεση των φακέλων τους, ενώ όσοι παραγωγοί έχουν απορριφθεί ως εκπρόθεσμοι δικαιώνονται με τη ρύθμιση αυτή, όπως τονίζει ο κ. Παραστατίδης.

Σχολιάστε