My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΠΑΟΝΕ: Στον τελικό με 9 παίκτες!

(Δείτε το βίντεο του αγώνα). Ο ΠΑΟΝΕ Επταλόφου το “μπαμ” στο 92` του επαναληπτικού αγώνα του με τον Κιλκισιακό και ισοφαρίζοντας 1 – 1 παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 9 παίκτες (!) πήρε το χρυσό εισητήριο για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ.

kilkisiakos-paoneΤο τελικό 1 – 1 χθες Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα, έδωσε τη πρόκριση στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι τώρα περιμένουν να αναδειχθεί ο αντίπαλός τους στον τελικό από τον 2ο ημιτελικό μεταξύ του Αλέξανδρου Κιλκίς και του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, που θα διεξαχθεί στις 23 Νοεμβρίου.

Φάσεις και γκολ του χθεσινού αγώνα

Στο 22′ ο Δρόσος είδε τον τερματοφύλακα Αλεξανδράκη να αποκρούει το σουτ του, και στο 41′ ο Μπελίτσας με συρτό σουτ μέσα από τη περιοχή άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα ο Ρωμανίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0.

Δύο καλές αποκρούσεις από τον Παναγιώτη Αβραμίδη στο πρώτο μέρος στα σουτ των Στεφανίδη και Τσολακίδη.

Στο 52′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ζελέγκου του ΠΑΟΝΕ, και λίγο αργότερα ο Δρόσος έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Ο Αβραμίδης απέκρουσε εντυπωσιακό κεφαλιά του Σουμέλα στο 66′.

Ο Κιλκισιακός έψαχνε το δεύτερο γκολ που θα “σφράγιζε” τη πρόκριση, όμως αυτό δεν ερχόταν. Ο Επτάλοφος στο 80′ έμεινε με εννιά παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Παντελιάδη.

Στο 90′ ο Δρόσος πέρασε τον τερματοφύλακα Αλεξανδράκη ο οποίος τον ανέτρεψε προ του κενού τέρματος όμως ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι.

Στο 92′ ο Τσολακίδης με σουτ μέσα από τη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Αβραμίδης, Τσαμτζίδης, Ραφαελίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεμτζίδης, Ευθυμιάδης, Μπελίτσας (85’ Νικολαϊδης), Σαπανίδης (80’ Κουραλίδης), Ρωμανίδης, Βαχανελίδης (74’ Χ. Παπαδόπουλος), Δρόσος.

ΠΑΟΝΕ: Αλεξανδράκης, Καλόνικος, Κομπαλία, Ζελέγκου, Σουμελάς, Λεμπετσιώτης (74’Γ. Ηλιάδης), Αουρέλ Κόλα (59’ Μ. Ηλιάδης), Στεφανίδης, Κοτσαμποϊκίδης (85’ Αποστολίδης), Παντελιάδης, Τσολακίδης.

Φωτό – βίντεο: STEFwebtv

 

Σχολιάστε