My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Παντελεήμονας: Επιστροφή στις νίκες

Την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα επικρατώντας εκτός έδρας του Π.Α.Ο.Κ. Κεντρικού με 3-5 σκορ πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Παρά τις αρκετές απουσίες η ομάδα απέδειξε ότι διαθέτει στις τάξεις της ποδοσφαιριστές με σπουδαία ποιοτικά χαρακτηριστικά ικανούς να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις της κατηγορίας. Σε μια αναμέτρηση που πρόσφερε πολλές συγκινήσεις το σκορ άνοιξε στο ξεκίνημα της με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Παναγιωτίδης Πασχάλης με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν λίγο αργότερα με τον ίδιο τρόπο σε 1-1.

Ο Ρωσσίδης Άκης με κοντινό πλασέ ξαναέβαλε μπροστά στο σκορ τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με τους γηπεδούχους να ανταποδίδουν σχεδόν αμέσως
ισοφαρίζοντας εκ νέου σε 2-2. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα ξαναπήρε το προβάδισμα με δεύτερο τέρμα του
Ρωσσίδη Άκη πετυχαίνοντας το 2-3.

Ο Μουμούρης Τάσος στο ξεκίνημα του δευτέρου σημείωσε το 2-4 και ο Παναγιωτίδης Πασχάλης λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης το τελικό 3-5 σκορ. Οι γηπεδούχοι που σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκα με δέκα, λόγο αποβολής ποδοσφαιριστή τους από τα αποδυτήρια, σημείωσαν και τρίτο τέρμα μειώνοντας προσωρινά το σκορ.

Μετά και το τέλος της έκτης αγωνιστικής η ομάδα βρέθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς και συντελεστή 17-12 τέρματα.

Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 15:00 εκτός έδρας με την Αναγέννηση Πλαγιάς για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σχολιάστε