My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στον Εύρωπο

Στην Δημοτική Κοινότητα Ευρωπού, ολοκληρώθηκε το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων / Κορασίδων, το Σαββάτο 21 Απριλίου. Στο κλειστό γυμναστήριο Ευρωπού βρέθηκαν οι προκριθέντες από τις τρείς προκριματικές φάσεις, για να διεκδικήσουν ένα μετάλλιο στην ηλικιακή τους κατηγορία.

Στην διοργάνωση έλαβαν μέρος 50 Αθλητικοί Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και 134 αθλητές διεκδίκησαν μια θέση στο βάθρο. Τον Δήμο Παιονίας εκπροσώπησαν οι σύλλογοι «ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ» Ευρωπού και «Άγιος Νέστορας» Γουμένισσας. Μια πλούσια συγκομιδή μεταλλίων για τους 2 συλλόγους, και με τον «Άγιο Νέστορα» να λαμβάνει και την πρώτη θέση σαν Σύλλογος στην συγκομιδή μεταλλίων στις κορασίδες.

Στο κλειστό γυμναστήριο Ευρωπού, στήθηκαν δυο παλαίστρες με τον πλήρη εξοπλισμό τους και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια άρτια οργανωμένη διαδικασία. Η έναρξη των αγώνων έγινε με πραγματοποίηση παρέλασης των αθλητών υπό το άκουσμα εμβατηρίων από την Φιλαρμονική Πολυκάστρου, δόθηκε ο όρκος του αθλητή, έγινε έπαρση της σημαίας και δόθηκε το έναυσμά για την εκκίνηση των αγώνων από τον αντιδήμαρχο Δερβεντλή Αναστάσιο.

Στην συνέχεια και πριν ξεκινήσουν οι τελικοί αγώνες, έγινε ένα μικρό διάλλειμα κατά το οποίο πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις του Δήμου Παιονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς σαν φορείς που συνδιοργάνωσαν τους τελικούς και αθλητών για την προσφορά τους στο άθλημα της πάλης, ενώ την διοργάνωση πλαισίωσε με την παρουσίαση των χορευτικών του τμημάτων ο Μουσικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Ευρωπού.

Κατά την διάρκεια των αγώνων, υπήρχε ασθενοφόρο του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας στο σημείο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα ότι προκύψει. Η όλη διοργάνωση στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία, κάτι που επιτρέπει να γεννηθούν ελπίδες για την καθιέρωση παρόμοιων διοργανώσεων στο Δήμο Παιονίας.

 

Σχολιάστε