My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Παιδικό πορνό: Στη δημοσιότητα τρία ονόματα

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση, τα στοιχεία ταυτότητας τριών από τους συλληφθέντες την περασμένη Τρίτη για παιδική πορνογραφία. Μεταξύ αυτών δεν βρίσκονται τα ονόματα του δασκάλου στο Κιλκίς και του γιού του, καθότι η δημοσιοποίηση αφορά μόνο αυτούς για τους οπο΄πιους ασκήθηκε ήδη ποινική δίωξη.

Η ανακοίνωση των ονομάτων των υπολοίπων συλληφθέντων αναμένεται να γίνει ευθύς μετά την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας για τις συγκεκριμένες κατηγορίες που θα τους αποδωθούν.

Οι τρεις άνδρες, που συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης με κωδική ονομασία «Cyber-Touch», είναι οι:

• Ζαγκλής Αντώνιος του Ιωάννη και της Ζαχαρούλας, ο οποίος γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα και κατοικεί στις Αχαρνές Αττικής
• Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος του Θεοδώρου και της Βασιλικής, ο οποίος γεννήθηκε το 1984 στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα
• Λαμνάτος Αναστάσιος του Κωνσταντίνου και της Αικατερίνης, ο οποίος γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα.
Σε βάρος του πρώτου ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της πορνογραφίας ανηλίκων, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Σε βάρος των υπολοίπων ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της πορνογραφίας ανηλίκων (προμήθεια, κατοχή, διανομή) με τη χρήση διαδικτύου, η παραγωγή του υλικού της οποίας συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του κατ’ εξακολούθηση.

Όπως σημειώνει η ΕΛΑΣ στην ανακοίνωσή της «η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων».

Σχολιάστε