My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Πίτα με βραβεύσεις στον ΓΑΣ Κιλκίς

TMIMA-STIVOU-gas-kilkisΣε εορταστική ατμόσφαιρα και σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο παρουσία των αθλητών , προπονητών εφόρων του τμήματος, αλλά και αρκετών γονέων των αθλητών , πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου του δήμου Κιλκίς η εκδήλωση της γιορτής του αθλητισμού και της κοπής της βασιλόπιτας του  ΓΑΣ Κιλκίς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Αντιπεριφεριάρχης Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης, ο Δήμαρχος Κιλκίς Ευάγγελος Μπαλάσκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, η Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών Σταθμών του δήμου Κιλκίς Κατερίνα Γιαννακούλα -Ζιούτα, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης του δήμου Κιλκίς Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος ο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς Γιώργος Δημητριάδης και ο Περιφερειακός Τεχνικός Διευθυντής ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας Πέτρος Χάλης .

PROEDROS-gas-kilkisΗ εκδήλωση ξεκίνησε με  ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα με παιδαγωγικά παιχνίδια με τη συμμετοχή όλων των μικρών αθλητών και αθλητριών, που παρουσίασαν  οι προπονητές & προπονήτριες των ακαδημιών των  τμημάτων Χαντ Μπολ και του Στίβου  που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους.

Στις ομιλίες των εκπροσώπων της Πολιτείας και της Αυτοδιοίκησης τονίστηκε ιδιαίτερα ο κυρίαρχος ρόλος του ΓΑΣ Κιλκίς στον τοπικό Αθλητισμό και στην διαπαιδαγώγηση της νεολαίας και δόθηκαν ευχές για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις στη συνέχεια.

Στη συνέχεια οι έφοροι και οι εκπρόσωποι των Τμημάτων του Χειροσφαίρου, του Στίβου, της Πάλης και του Πετοσφαίρου, πραγματοποίησαν  έναν σύντομο απολογισμό των δραστηριοτήτων τους για την περασμένη χρονιά  και ευχαρίστησαν τόσο τον δήμο Κιλκίς όσο και τον τοπικό Τύπο για υποστήριξη και την προβολή που τους παρέχει, εξαίροντας παράλληλα την πολύ σημαντική ενίσχυση και προσφορά των γονέων των αθλητών και αθλητριών.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς Γιώργος Κωνσταντινίδης, ο οποίοι κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς, αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή πορεία που συλλόγου σε όλα τα τμήματα, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες , υπογράμμισε την βαρύτητα που δίνει ο ΓΑΣΚ στα τμήματα υποδομής, από όπου ήδη άρχισαν να αναδεικνύονται πολλά νέα ταλέντα και ζήτησε από την επίσημη Πολιτεία να αναλάβει πρωτοβουλίες για να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στη νεολαία το κλειστό προπονητήριο, αλλά και να προχωρήσει άμεσα ο εξοπλισμός με όργανα του σταδίου του Κιλκίς ώστε να μπορούν να γίνονται επίσημοι αγώνες.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις  των κορυφαίων αθλητών  του συλλόγου για το 2012. Βραβεύτηκαν ο Βαλκανιονίκης του Στίβου Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Πανελληνιονίκης και Κυπελλούχος της Ελευθέρας Πάλης Ασύγκριτος Μουραντίδης  και η πρωταθλήτρια του βάδην  Ελένη Φωτιάδου.

Βραβεία δόθηκαν στον προπονητή της Πάλης Γιάννη Χαλκίδη για τις επιτυχίες των αθλητών του το 2012 & στην γονέα κα. Ιωάννα Πρόντη για την  πολύπλευρη προσφορά της στο τμήμα στίβου.

Ιδιαίτερη βράβευση έγινε στον τέως Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας Κιλκίς και Αντιπρόεδρο & Έφορο του ΓΑΣ Κιλκίς κο Νικόλαο Σερασκέρη και στον προπονητή του Στίβου κ. Κωνσταντίνο  Μηναρετζή για την τριαντάχρονη πολύπλευρη και πολύτιμη προσφορά τους στον αθλητισμό του Κιλκίς και του  ΓΑΣ Κιλκίς .

Στο κλείσιμο της γιορτής έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς για την ενίσχυση του συλλόγου και μοιράστηκαν βασιλόπιτες σε όλους τους παρευρισκόμενους με το “φλουρί” να πέφτει στο κομμάτι των γονέων.

*(οι φωτογραφίες της εκδήλωσης είναι προσφορά του Studio Photo ZOOM Κιλκίς)

Σχολιάστε