My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Πίτα και βραβεύσεις από απόστρατους

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς έκοψε τη βασιλόπιτά του στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια μνήμης από την Μικρασιατική καταστροφή του 1922.

Ο π. Επιφάνιος, ως εκπρόσωπος της Μητρόπολης ευλόγησε την πίτα και έδωσε τις ευχές του, ενώ ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κωνσταντίνος Παπανικολάου, μετά τον σύντομο απολογισμό της διετίας που πέρασε, αναφέρθηκε στην προοπτική των δράσεων του 2023.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, εκτός των φίλων και μελών του Συνδέσμου, ο υπουργός Γ. Γεωργαντάς, οι βουλευτές Ειρ. Αγαθοπούλου και Γ. Φραγγίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρ. Βεργίδης, ο δήμαρχος Κιλκίς Δ. Κυριακίδης και ο εκπρόσωπος του διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού συνταγματάρχης Κυριακίδης Αναστάσιος. Τιμητική παρουσία ο παλαιός φίλος του Συνδέσμου, υποστράτηγος ε. α. Καρατζάς Παναγιώτης, ο οποίος έτυχε και το ένα φλουρί.

Στους χαιρετισμούς τους οι επίσημοι ευχήθηκαν στον σύνδεσμο να συνεχίσει με επιτυχία τις κοινωνικές δράσεις του και τόνισαν την αναγκαιότητα της κοινωνικής συνοχής και την ισχυροποίηση της χώρας μας ως προτεραιότητες για την αντιμετώπιση των απειλών που δεχόμαστε.

Στο πλαίσιο της ετήσιας βράβευσης, ο Σύνδεσμος φέτος τίμησε τους κιλκισιώτες συγγραφείς Βλάση Αγτζίδη και Μάνο Γεώργιο, για το πλούσιο συγγραφικό τους έργο αφιερωμένο στις Χαμένες Πατρίδες της Ανατολικής πλευράς του Αιγαίου. Επίσης τίμησε τα δύο εκδοτικά συγκροτήματα του νομού μας «ΜΑΧΗΤΗΣ» και «ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΡΩΙΝΗ, για την αδιάκοπη ενημέρωση τους, υπηρετώντας την  πολυφωνία.

Την εκδήλωση ομόρφυναν με την παρουσία τους τα νέα παιδιά του Πολυάνειου Ωδειου Κιλκις.

Σχολιάστε