My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Πήρε το διπλό απ` τους γείτονες

ethnikos-agioneriou-001Νέα σημαντική νίκη εκτός έδρας σημείωσε ο Εθνικός Αγιονερίου σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου, αφού επικράτησε 1-0 του ΦΚ Σέρρες και διατηρήθηκε στην πρώτη πεντάδα.

Το χρυσό γκολ της ομάδας του νομού Κιλκίς σημείωσε στο 78′ ο Στάθης Στεφανίδης με ευθύβολο σουτ.

Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες (ισχυρός άνεμος και τσουχτερό κρύο) η ομάδα του νομού μας επικράτησε του Σερραϊκού συγκροτήματος έχοντας ως σκόρερ της τον Στάθη Στεφανίδη και πήρε το πολύτιμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος βαθμολογικό τρίποντο.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί ΄΄δάφνες΄΄ ποιότητας καθώς ο άσχημος καιρός αποτέλεσε έναν επιπλέον αντίπαλο και για τις δυο αντίπαλες ομάδες οι οποίες προτάσσοντας περισσότερο τη δύναμη προσπάθησαν να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό για τους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν παρά το κρύο στις κερκίδες για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής (1ος όμιλος) της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Με ευνοϊκό αέρα για το πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι με στόχο την γρήγορη επίτευξη τέρματος. Η καλά οργανωμένη όμως ομάδα του Γ.Γεωργιάδη απέτρεψε κάτι τέτοιο και μάλιστα θα μπορούσε να πει κανείς ότι στάθηκε πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο πραγματοποιώντας πολλές επελάσεις προς την εστία των γηπεδούχων κυρίως από τις πτέρυγες.

Ο ισχυρός όμως αέρας δεν ήταν σύμμαχος κανενός από τους 22 ποδοσφαιριστές που παρατάχθηκαν στο γήπεδο με αποτέλεσμα οι άμυνες να διαδραματίσουν σημαίνοντα ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Οι παίκτες του γηπεδούχου Εθνικού μετά το εικοστό λεπτό βγήκαν πιο πολύ μπροστά αλλά με ατελείς επιθέσεις σταματούσαν στον τερματοφύλακα Γουναρίδη ο οποίος κατεύθυνε τους συμπαίκτες του ιδανικά και κάπως έτσι το σφύριγμα του διαιτητή για το πρώτο ημίχρονο βρήκε ισόπαλες τις ομάδες με το φτωχό 0 – 0.

Η επανάληψη ήταν σχεδόν στο ίδιο τέμπο απλώς από την αρχή φαινόταν ότι οι παίκτες της ομάδας εκπροσώπου του νομού Κιλκίς στις επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες της χώρας ΄΄πατούσαν΄΄ καλύτερα στο τερέν επιζητώντας το γκολ με καλύτερες προϋποθέσεις.

Με τον αέρα στα ΄΄πανιά΄΄ τους οι παίκτες του Εθνικού Ν.Αγιονερίου επικέντρωσαν τις προσπάθειες τους στην επικράτηση στο χώρο του κέντρου για να έχουν το ΄΄πάνω χέρι΄΄ για την εκδήλωση επιθετικών ενεργειών ζητώντας το πολυπόθητο τέρμα.

Με πλαγιοκοπήσεις και με σέντρες επέβαλαν το ρυθμό τους δημιουργώντας σύγχυση στην αντίπαλη περιοχή αρκετές φορές χωρίς ωστόσο να στείλουν τη μπάλα στο ΄΄πλεκτό΄΄.

Κερδίζοντας κυρίως κόρνερ και πιέζοντας ψηλά έστειλαν το μήνυμα στους γηπεδούχους ότι αργά η γρήγορα η επίτευξη γκολ θα ήταν ικανή να δώσει τη νίκη και το τρίποντο στο κιλκισιώτικο συγκρότημα.

Ετσι και έγινε και σε φάση κόρνερ στο 79ο λεπτό δημιουργήθηκε σύγχυση εντός της μικρής περιοχής των παικτών των Σερρών, ο Στάθης Στεφανίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας από την αποτυχία της άμυνας να τη διώξει και το 1 – 0 ήταν γεγονός.

Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης με το βλέμμα στην άμυνα τους οι παίκτες του Γ.Γεωργιάδη απέτρεψαν κάθε σκέψη για ισοφάριση και με έγκαιρες παρεμβάσεις  απέκρουσαν οποιαδήποτε καλή ενέργεια του γηπεδούχου Εθνικού.

ΦΚ Σέρρες (Σ. Αναστασιάδης): Μπαχταρλίεφ, Αγγελίδης, Μερεσιώτης, Παυλίδης, Κασμερίδης, Κατσαρός, Κρυστάλλης, Ντούνγκα, Γεωργιάδης (70′ Πολυζωϊδης), Κούτλας (84′ Παπίτσας), Κεραμιδάς (81′ Μουτίδης)

Εθνικός Ν. Αγιονερίου (Γ. Γεωργιάδης): Γουναρίδης, Μπουζούρας, Κιόρτσης (72′ Τριανταφυλλίδης), Κοντσίδης, Μιλκούδης, Καρασίμος, Υψηλός (64′ Μπελίτσας), Σ. Στεφανίδης, Παλιάτσος (84′ Μήτσιος), Ν. Στεφανίδης, Δρόσος

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ της 13ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου:

  • Απόλλων Κρύας Βρύσης – Δόξα Δράμας 0-2
  • Απόλλων 1926 – Νέστος Χρυσούπολης 3-0
  • Έβρος Σουφλίου – Θύελλα Φιλώτας 1-2
  • Κοζάνη – ΑΠΕ Λαγκαδά 1-1
  • FC Σερρών – Εθνικός Ν. Αγιονερίου 0-1
  • Άρης – Καμπανιακός 2-1
  • Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-2
  • Καβάλα – Εορδαϊκός 4-0
  • Ρεπό: Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Η βαθμολογία

1. Άρης 34
2. Δόξα Δράμας 25
3. Νέστος Χρυσούπ. 24
4. Καβάλα 22
5. Εθν. Ν. Αγιονερίου 20
6. Απόλλων Καλαμαριάς 19
7. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 17
8. Καμπανιακός 16
9. Θύελλα Φιλώτα 15
10. Ηρακλής Αμπελοκήπων 14
11. Εορδαϊκός 13
12. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 13
13. Απόλλων Κρύας Βρύσης 13
14. Εθνικός Σερρών 11
15. Κοζάνη ΦΣ 10
16. Έβρος Σουφλίου 10
17. Λαγκαδάς 10
Σχολιάστε