My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Ο χρυσός ενώνει Ελλάδα – Βουλγαρία

Εκπρόσωποι των Επιτροπών Αγώνα ενάντια στα Μεταλλεία Χρυσού από το Κιλκίς, τη Χαλκιδική και τη Θράκη, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των Οικολόγων Πράσινων για να τους συνοδεύσουν στη Βουλγαρία, όπου θα πραγματοποιήσουν περιοδεία την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί έπειτα από πρόσκληση του Βουλγαρικού Κέντρου για την Πράσινη Οικονομία και του “αδελφού” κόμματος των Πράσινων της Βουλγαρίας (Zelenite). Επικεφαλής στην αποστολή θα είναι ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, Νίκος Χρυσόγελος.

Η επίσκεψη έχει ως στόχο να αναδειχθούν οι καταστροφικές περιβαλλοντικές, κοινωνικές αλλά και οικονομικές επιπτώσεις των εξορύξεων χρυσού, τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Βαλκάνια γενικότερα.

Ο Νίκος Χρυσόγελος θα μιλήσει σε ειδική εκδήλωση για τις εξορύξεις χρυσού στη Σόφια και θα συμμετάσχει στην “Ημέρα αλληλεγγύης στους κατοίκους του Κρούμοβγκραντ και δράσης ενάντια στα σχέδια εξόρυξης χρυσού” στο Κρούμοβγκραντ.

Οι εκπρόσωποι των Επιτροπών Αγώνα θα ενημερωθούν για τα αντίστοιχα προβλήματα που υπάρχουν στη γειτονική χώρα και θα έχουν την ευκαιρία να εκδηλώσουν την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στους αγώνες, βοηθώντας στη δικτύωση όλων των αντίστοιχων βαλκανικών κινημάτων και στον συντονισμό κοινών δράσεων.

Σχολιάστε