My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Ο Σούλης υπέρ του Μύλου Σαμαρά

“Έχει περισσέψει δυστυχώς η υποκρισία στο Κιλκίς”, τονίζει σε δήλωσή του με θέμα το Δικαστικό Μέγαρο, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, Σούλης Καζαντζίδης.

“Διατυπώνοντας τη θέση του για κατασκευή του Δικαστικού στο Μύλο Σαμαρά και επικρίνοντας τις αντίθετες απόψεις που ακούστηκαν στη πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κιλκίς, ο κ. Καζαντζίδης αναφέρει στη δήλωσή του τα εξής:

“Αντί οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων – παλιοί και νέοι, εκπρόσωποι των χωριών αλλά κυρίως της πόλης – να προβληματιστούν που το Κιλκίς είναι η τελευταία πόλη στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που δεν έχει δικαστικό μέγαρο και η απονομή της δικαιοσύνης για όσους ξένους έρχονται για πρώτη φορά στο Κιλκίς, μετατρέπεται στη μεγαλύτερη δυσφήμιση για τον τόπο μας για τις άθλιες υλικές υποδομές του, οι μισοί σύμβουλοι του δημοτικού συμβουλίου, προτίμησαν να κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους και να καταψηφίσουν την πρόταση της δημοτικής αρχής για την δημιουργία του Δικαστικού Μεγάρου Κιλκίς στο οικόπεδο ΣΑΜΑΡΑ!

Και να ακούμε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο απίστευτες δικαιολογίες για την αρνητική ψήφο τους: από το κερδίζουν οι ιδιώτες που είπε το ΚΚΕ, μέχρι το …θα ανοίξουν οι ουρανοί και ο Βελζεβούλ μαζί με τους δαίμονες της Κόλασης θα …βασανίζουν τους δημοτικούς συμβούλους που θα ψηφίσουν θετικά, όπως μας ανέλυσε επί μισή ώρα η ”φωτεινή παντογνώστης” της αίθουσας.

Και ψήφισαν κατά, παρά το ότι γνώριζαν πως αν δεν κινηθεί γρήγορα το δημοτικό συμβούλιο και μέχρι τέλος Οκτωβρίου δεν υποδείξει το χώρο του οικοπέδου, δεν θα ‘κλειδώσουν” τα χρήματα στον προυπολογισμό του 2020 και το έργο δεν θα υλοποιηθεί ποτέ!

Και όλα αυτά επειδή η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τον υπουργό δικαιοσύνης, ήρθαν στο Κιλκίς και δέσμευσαν τα εκατομμύρια που χρειάζονται για την ανέγερση του δικαστικού μεγάρου!

Δυστυχώς η λογική ”να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα” επικρατεί στα μυαλά και στις ψυχές πολλών δημοτικών συμβούλων εν έτη 2019!

Εμάς ως δημοτική παράταξη μας ενδιαφέρει μόνο ένα: η ανέγερση δικαστικού μεγάρου.

Και ας το χτίσουν όλοι οι πεπτωκότες άγγελοι μαζί!

Τελεία και παύλα.”

Σχολιάστε