My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Σιωνίδης: Παρουσίαση υποψηφίων

Τη Δευτέρα το βράδυ συγκεντρώθηκαν στις παρυφές του Πολυκάστρου οι υποψήφιοι της Παιονίας της Προόδου, πιστοί στο κάλεσμα του Κώστα Σιωνίδη και έτοιμοι να αγωνιστούν για τη νίκη στις εκλογές του Μαίου και την πρόοδο του Δήμου την ερχόμενη πενταετία. Η πρωτοφανής σε μέγεθος και ενθουσιασμό συγκέντρωση εντυπωσίασε ακόμα και παλαίμαχους της Αυτοδιοίκησης, που το σχολίασαν στις παρεμβάσεις τους και στις συζητήσεις που ακολούθησαν.

SONY DSC

Ο Κώστας Σιωνίδης άνοιξε την εκδήλωση με μια σύντομη εισήγηση από την οποία ξεχώρισε μια σημαντική πολιτική δήλωση: “Στην ουσία, οι αντίπαλοί μας είναι δύο πρόσωπα, αλλά μια μόνο πρακτική! Η παλιά πρακτική της προσωπικής φιλοδοξίας, της αναντιστοιχίας λόγων και έργων…». Τόνισε ότι ο δήμος χρειάζεται γνώση και καθημερινή προσπάθεια «…δεν φτάνουν τα μεγάλα λόγια και οι αόριστες υποσχέσεις».

Αναφέρθηκε επίσης στην εντυπωσιακή επιτυχία του Δήμου Παιονίας να λειτουργεί αποτελεσματικά και να αποπληρώνει τα βάρη των προηγούμενων δήμων με το προϋπολογισμό που «είχαν πριν από το 2010 μόνον οι δύο από τους πέντε πρώην ΟΤΑ που ενώθηκαν!».

SONY DSCΣτη συνέχεια, εν μέσω συνεχών χειροκροτημάτων και των εκατόν πενήντα περίπου παρισταμένων, παρουσίασε έναν-έναν τους υποψηφίους του συνδυασμού, που όπως δήλωσε «συγκεντρώνει ήδη τους πιο άξιους ανθρώπους της Παιονίας και αποτελείται από καινούργια πρόσωπα και νέους ανθρώπους σε ποσοστό πάνω από 60%». Από τους σύντομους χαιρετισμούς έκαναν αίσθηση κυρίως εκείνοι που προήλθαν από υποψήφιους και συμβούλους άλλων δημοτικών παρατάξεων που προσχώρησαν στην Παιονία της Προόδου, αναγνωρίζοντας το ήθος και την αποτελεσματικότητα του αρχηγού της.

Ανάμεσα σε όσους πήραν το λόγο ήταν και ο Δήμαρχος Θανάσης Λαπόρδας που με φανερό ενθουσιασμό έκανε μια αναδρομή στη θητεία του και τα μικρά και μεγάλα κατορθώματα της δημοτικής αρχής. Ευχήθηκε σε όλους Καλό Αγώνα και προσήλωση στη νικηφόρα πορεία του συνδυασμού.

Με την εκδήλωση αυτή η δημοτική παράταξη ¨Παιονία της Προόδου» έδειξε πανέτοιμη να μπει στη τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου. Έδειξε επίσης ότι με την υπερψήφιση του Κώστα Σιωνίδη, ο Δήμος Παιονίας θα έχει για τα επόμενα πέντε χρόνια μια διοίκηση ικανή να πετύχει πραγματικά την Πρόοδο του τόπου και των κατοίκων του. 

Δελτίο τύπου από Κ. Σιωνίδη

Σχολιάστε