My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ο Π. Μπάλτσας με τον Δ. Τσαντάκη

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του ΜΠΛΑΤΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ:

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς ξεχωρίζει και δυναμώνει ακόμα περισσότερο στην Κοινότητα Κιλκίς με την μοναδική προσωπικότητα του δικηγόρου Παναγιώτη Μπλάτσα. Ο συνδυασμός μας δεν διακρίνει πολίτες, θέλει ισότιμους τους ανθρώπους, φιλική και σύγχρονη την πόλη και τα χωριά μας.

Ο Παναγιώτης Μπλάτσας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε, ζει κι εργάζεται στην πόλη του Κιλκίς. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς από το 2009, με εμπειρία σε θέματα αστικού και τραπεζικού δικαίου, κτηματολογίου και ΑΣΕΠ.

Είναι ένας δυνατός άνθρωπος παρόλου που έχει αναπηρία, επιτυγχάνει με άνεση στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο. Στο παρελθόν διετέλεσε νομικός σύμβουλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Νομού Κιλκίς «βηματίΖΩ». Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

Η αγάπη του για τον συνάνθρωπο και η πίστη πως μπορεί να συνεισφέρει ώστε η Κοινότητα Κιλκίς να γίνει πιο σύγχρονη, πιο λειτουργική και πρωτίστως πιο φιλική προς τους πολίτες της και ιδίως προς τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ), έδωσε στον Παναγιώτη το κίνητρο να ασχοληθεί ενεργά για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Παναγιώτης Μπλάτσας υποστηρίζεται από την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και τον Δημήτρη Τσαντάκη δίνοντας ένα ιδιαίτερο στίγμα στην Κοινότητα του Κιλκίς.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Β. Τσαντάκης

Σχολιάστε