My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ο Πέτρογλου στη ΠΕ της ΝΔ

Ο απελθών πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς, Τριαντάφυλλος Πέτρογλου, εκλέχτηκε στη νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, κατά τη τελευταία μέρα του συνεδρίου του κόμματος, την περασμένη Κυριακή 24 Απριλίου.

mitsotakis-petroglouΟ κ. Πέτρογλου κατέλαβε την 129η θέση μεταξύ των 150 που εκλέχτηκαν και θ` αποτελέσουν μαζί με τους “εξ οφίτσιο” συμμετέχοντες, τη νέα ΠΕ της ΝΔ.

Συνολικά, η ΠΕ θα έχει 286 μέλη, με τα εξ οφίτσιο να είναι 136 (πρώην πρόεδροι, βουλευτές, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, αιρετοί), μεταξύ των οποίων κι ο Γ. Γεωργαντάς.

Ως γνωστόν, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς είναι πολιτικά προσκείμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, εκλέχτηκε δηλαδή με το μπλοκ των υποψήφιων “προεδρικών”.

Σε μετεκλογική δήλωσή του, ο κ. Πέτρογλου τονίζει ότι είναι έτοιμος να συμβάλλει “στο καινούριο εγχείρημα” του κ. Μητσοτάκη.

petroglouΗ δήλωση:

Θα ήθελα εκ βάθους καρδιάς να ευχαριστήσω τους συνέδρους που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν  μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και να διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους στο έπακρο με διαρκή προσπάθεια. 
Είμαι πρόθυμος να συμβάλλω και εγώ στο καινούριο εγχείρημα του Προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη έτσι ώστε η ιστορική παράταξη μας να αναμορφωθεί σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα. Για μια Νέα Δημοκρατία έτοιμη ανά πάσα στιγμή να προσφέρει “οξυγόνο ” στην ασφυκτιόσα ελληνική κοινωνία και οικονομία. 
Καλή Ανάσταση σε όλους.”

Συγχαρητήρια Γεωργαντά

Με αφορμή την ανωτέρω εκλογή, ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργιος Γεωργαντάς, αναφέρει σε συγχαρητήριο μήνυμά του τα εξής:

“Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο νέο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Τριαντάφυλλο Πέτρογλου.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς με την εκλογή του αυτή αναλαμβάνει πλέον την ευθύνη συνδιαμόρφωσης με τα υπόλοιπα μέλη ενός νέου πλαισίου γόνιμου διαλόγου και μεταρρυθμιστικών προτάσεων που θα δώσουν οξυγόνο στην Νέα Δημοκρατία και στη χώρα.

Η νέα Πολιτική Επιτροπή όπως υποσχέθηκε ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει ένα ρόλο ουσιαστικό στην αναμόρφωση του Κόμματος που θα οδηγήσει στη συνέχεια στην επικράτηση των αρχών και των αξιών μας.

Τριαντάφυλλε, καλή επιτυχία στη νέα σου θέση!”

Σχολιάστε