My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Ο Μικρός Πρίγκηπας, και στη Γουμένισσα

mikros-prigipasΤο  θεατρικό έργο “Το μεγάλο ταξίδι του μικρού πρίγκηπα “,που ανέβασε το Θεατρικό Εργαστήρι Αξιούπολης τον Ιούνιο στην Αξιούπολη, τον Δεκέμβριο στο Πολύκαστρο και  τον  Φεβρουάριο στο  Κιλκίς, παρουσιάζεται   την  Κυριακή   24 Φεβρουαρίου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Άγιος Τρύφων”, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας, με  ώρα  έναρξης  19:00.
Το έργο είναι  βασισμένο στο βιβλίο του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ ¨Ο μικρός πρίγκηπας”. Ενα παραμύθι ενηλικίωσης, μια αλληγορία για μεγάλους μικρούς (παιδιά) και μικρούς μεγάλους (ενήλικες).
Ο μικρός πρίγκηπας φευγει απο τον πλανήτη του,που έχει το μέγεθος ενός σπιτιού,για να γνωρίσει τον κόσμο και να πλουτίσει τίς γνώσεις του. Επισκέπτεται πολλούς πλανήτες και γνωρίζει βασιλιάδες που δίνουν λογικές διαταγές, ματαιόδοξους , μεθυσμένους, επιχειρηματίες που πιστευουν οτι τα αστέρια ειναι δικά τους, φανοκόρους, γεωγράφους, μέχρι να επισκεφθεί τον πλανήτη γή. Εκεί συναντάει τον αφηγητή, που εξαιτίας μιας βλάβης στο αεροπλάνο του, προσγειώθηκε στην έρημο Σαχάρα….και η συνέχεια επι σκηνής.
Σχολιάστε