My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ο Κ. Πουντζουκίδης με τον Δ. Κυριακίδη

Το Κιλκίς πάει Μπροστά με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη και με συνοδοιπόρους του ικανούς και δραστήριους συμπολίτες μας που είναι αποφασισμένοι να σηκώσουν το Δήμο Κιλκίς στους ώμους τους και να συμβάλλουν με όλες τις δυνάμεις τους στην πολυεπίπεδη ανάπτυξή του.

Ο Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης προσέρχεται στη δημοτική μας παράταξη για να φανεί χρήσιμος στον τόπο μας και στους συμπολίτες μας με τις γνώσεις, την εμπειρία του και τη θετική διάθεση του να εργαστεί για να πάμε μαζί Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας.

Ο Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης είναι υπαξιωματικός στο Λιμενικό Σώμα και έχει ασχοληθεί επισταμένα με τον αθλητισμό αναπτύσσοντας πλούσια δραστηριότητα στο συγκεκριμένο τομέα.

Αποφοίτησε από την πανεπιστημιακή σχολή ΤΕΦΑΑ του Α.Π.Θ. ως καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητες Γ.Γ.Α. Tae kwon do W.T.F. – Tae Kwon do I.T.F. – kick boxing – Πυγμαχία και Σωματική διάπλαση, ενώ έχει σπουδάσει και ηλεκτρολόγος μηχανικός στο ΤΕΙ Καβάλας.

Το πρώτο του μεταπτυχιακό, στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αφορά στην άσκηση, εργοσπιρομετρία και αποκατάσταση ενώ το δεύτερο μεταπτυχιακό του είναι στην προπονητική αθλημάτων στο ΤΕΦΑΑ του Α.Π.Θ.

Ως προς την αθλητική του δραστηριότητα ασχολείται με την προπονητική στα αθλήματα του Muay Thai , tae kwon do , kick boxing και της πυγμαχίας. Είναι προπονητής της ομάδας Tae kwon do του Λιμενικού Σώματος για συναπτά δέκα χρόνια. Είναι προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου ‘’Άθλος’’ Κιλκίς. Έχει διατελέσει προπονητής αυτοάμυνας στο Λιμενικό Σώμα για δέκα χρόνια ενώ υπήρξε μέλος και εκπαιδευτής της ομάδας ειδικών αποστολών του Λιμενικού Σώματος/ ΚΛΘ (Αντιτρομοκρατική) για 10 χρόνια.

Είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας WAKF kick boxing για την Ελλάδα και ιδρυτής του Ελληνικού Συστήματος Στρατιωτικής και Αστυνομικής Αυτοάμυνας και Μάχης Επαφής (Ε.Ο.Μ.Ε.). Πρωταθλητής , Κυπελλούχος Ελλάδος για τα αθλήματα Tae kwon do και kick boxing, και δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής kick boxing Wasco τα έτη 2008 και 2009. Παράλληλα είναι και ενεργός διαιτητής πυγμαχίας της Γ.Γ.Α. ΑΙΒΑ (ΕΟΠ), διαιτητής kick boxing (ΠΟΚ), διαιτητής Ε.Ο.Π.Τ., διαιτητής Ε.Ο.Μ.Α. και Πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα ‘’Νίκη’’ Ευκαρπίας.

Είναι πολύτεκνος πατέρας, έγγαμος με την Παρθένα Κυριακίδου και ζει στο Κιλκίς με την οικογένειά του.

Σχολιάστε