My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Ο Κυριακίδης με προέδρους Κοινοτήτων

Τη βάση οικοδόμησης μιας ειλικρινούς σχέσης συνεργασίας και εμπιστοσύνης για τη βελτίωση της καθημερινότητας των χωριών του Δήμου Κιλκίς  έβαλε ο δήμαρχος, Δημήτρης Κυριακίδης, στην πρώτη επίσημη συνάντηση που είχε με τους προέδρους των κοινοτήτων.

Αφού συνεχάρη όλους τους αιρετούς για την εκλογή τους, ο κ. Κυριακίδης τους ζήτησε να γίνουν σύμμαχοι στην κοινή προσπάθεια για την καλυτέρευση των συνθηκών ζωής των δημοτών στις κοινότητές τους  και να δουλέψουν συνεργαζόμενοι με τον ίδιο, τους καθ’ ύλην αρμόδιους Αντιδημάρχους και  με τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους  για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της καθημερινότητας στα χωριά. 

Οι Πρόεδροι των κοινοτήτων κλήθηκαν να καταγράψουν και να ιεραρχήσουν κατά προτεραιότητα αιτήματα που αφορούν την περιοχή τους σε συνεννόηση και συνεργασία με τους Αντιδημάρχους και με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου. Εν συνεχεία να δρομολογείται άμεσα η επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες  και να υπάρχει ένας προγραμματισμός στην υλοποίηση των αιτούμενων έργων μέσω του τεχνικού προγράμματος του Δήμου.

Μετά τις κατευθύνσεις που δόθηκαν αναφορικά με τη διαχείριση της τρέχουσας καθημερινότητας και τον τρόπο λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών, συμφωνήθηκε οι συναντήσεις να επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την καλύτερη επικοινωνία και την εμπέδωση του κλίματος συνεργασίας με τη Δημοτική Αρχή.  

Σχολιάστε