My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Ο καιρός παρατείνει τις διακοπές

Δεν θα ανοίξουν αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου τα σχολεία στο Δήμο Κιλκίς εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που συνεχίζουν να επικρατούν.

Η σχετική απόφαση του δημάρχου Κιλκίς, Δ. Σισμανίδη, αφορά όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στα περισσότερα των οποίων υπάρχει πάγος στον αύλειο χώρο, ενώ διαπιστώνεται και δυσκολία μετακίνησης των μαθητών προς αυτά.

Οι σχολικές μονάδες είναι υποχρεωμένες, ως δημόσιες υπηρεσίες, να παραμείνουν ανοιχτές από τις 8:00 έως τις 13:30, εφόσον είναι προσιτή και ασφαλής η πρόσβαση στις κτηριακές σχολικές εγκαταστάσεις, ενώ οι διευθυντές τους καλούνται να αποφασίσουν για τον αριθμό των εκπαιδευτικών που θα παρίστανται.

Και το Πολυάνειο

Κλειστό λόγω κακοκαιρίας θα παραμείνει από σήμερα Δευτέρα 7 Ιανουαρίου και το Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς, εναρμονιζόμενο με την απόφαση για το κλείσιμο των σχολείων.

Η ημερομηνία έναρξης του Ωδείου θα ανακοινωθεί εγκαίρως.

Προσβάσιμο το 3ο Γυμνάσιο

Στο μεταξύ, άμεση ήταν η ανταπόκριση της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας “Πόντος” στο κάλεσμα του διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς Γιάννη Λιναρδάκη, για τον αποχιονισμό του σχολείου, με αποτέλεσμα το σχολείο πλέον να είναι προσβάσιμο στους πολίτες του Κιλκίς.

Σχολιάστε