My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Πρωταπριλιάτικο, τα περί Ιβάν!

ivan-savvidisΔεν ξέρουμε αν ήταν πετυχημένο ή όχι, πάντως πρωταπριλιάτικο ήταν! Ο λόγος για την “είδηση” που δημοσιεύσαμε περί στήριξης του Π. Τονικίδη απ` τον Ιβάν Σαββίδη. Ε, μια φορά το χρόνο δικαιούμαστε κι εμείς ένα ψεματάκι. Άλλοι τα λένε κάθε μέρα! Καλό μήνα να `χουμε….

Ιδού και το αθώο πρωταπριλιάτικό μας ψέμα:

Μια σημερινή δήλωση ήλθε να ταράξει τα νερά στο τοπίο των δημοτικών εκλογών του Κιλκίς: Ο Ιβάν Σαββίδης δημοσιοποίησε ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του Παύλου Τονικίδη!

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ επικαλείται στη δήλωσή του την ποντιακή καταγωγή του επικεφαλής του συνδυασμού “Κιλκίς – Δήμος Αξιών”, τους ισχυρούς συγγενικούς δεσμούς του με το Κιλκίς, καθώς και το γεγονός ότι ο κ. Τονικίδης είναι οπαδός του Δικεφάλου.

Ο ισχυρός άντρας της Ομογένειας δεν κάνει αναφορά στη δήλωσή του, σε οικονομική στήριξη του συνδυασμού, αλλά κάτι τέτοιο θεωρείται περισσότερο από βέβαιο!

Κατά πάσα πιθανότητα ο Ιβάν Σαββίδης θα παραστεί και στις εργασίες του Συνεδρίου για την προσφυγική εγκατάσταση στο Κιλκίς, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, σε μια εμφανή κίνηση στήριξης του κ. Τονικίδη.

Η δήλωση του κ. Σαββίδη έχει ως εξής:

“Οι ισχυροί συγγενικοί μου δεσμοί με το Κιλκίς και με τον ποντιακό λαό που κατοικεί στην περιοχή, δεν μου επιτρέπουν ν` αδιαφορίσω για την τύχη του, αυτές τις κρίσιμες ώρες που περνάει η πατρίδα μας.

Το γεγονός ότι ο Παύλος Τονικίδης είναι γόνος Ποντίων προσφύγων που εγκαταστάθηκαν στη μαρτυρική γη του Κιλκίς, καθώς και η συνεργασία που είχαμε στο παρελθόν με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, και συνεκτιμώντας συναισθηματικά ότι είναι πιστός οπαδός της ομάδας μας, δηλώνω ότι στηρίζω την υποψηφιότητά του ως δημάρχου Κιλκίς”.

Σχολιάστε