My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ο Θ. Ορφανίδης στην Ακρόπολη

TH-ORFANIDHS2Ο Κιλκισιώτης μαέστρος, Θεόδωρος Ορφανίδης, έλαβε μέρος στην εκδήλωση «Ανθρώπινη αλυσίδα» κατά του ρατσισμού, γύρω από την Ακρόπολη.

acropoli1-thumb-large«Αγκαλιάζουμε την Ακρόπολη, Αγκαλιάζουμε τη Δημοκρατία, Αγκαλιάζουμε την Ανθρωπότητα». Με το σύνθημα αυτό 2.500 παιδιά, σχημάτισαν «ανθρώπινη αλυσίδα» γύρω από την Ακρόπολη, με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ρατσισμού. Παιδιά όλων των εθνικοτήτων και ΑμεΑ τραγούδησαν για το νόημα της ημέρας, στέλνοντας το μήνυμα της ειρηνικής και της δημιουργικής, χωρίς διακρίσεις, συνύπαρξης των ανθρώπων.

Στη συνέχεια, στο Μουσείο της Ακρόπολης ο κ. Ορφανίδης διύθηνε την Ορχήστρα Μόμπιλε με σολίστ την Σόνια Θεοδωρίδου.Συμμετείχαν επίσης ο Αντώνης Ρέμος,η Μελίνα Ασλανίδου, και ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Γιώργος Σούρλας.

Σχολιάστε