My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ο ΕΕΣ Κιλκίς ευχαριστεί εθελοντές

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, από την ίδρυση του εδώ και 140 χρόνια, παραμένει διαχρονικά αφοσιωμένος στην ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας με κινητήριο δύναμη τους Εθελοντές του.

Η εθελοντική αλληλέγγυα προσφορά βρίσκεται στο θεμέλιο της δράσης του Κινήματος και ήταν ανέκαθεν η βάση της ύπαρξης και της δραστηριότητας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Οι Εθελοντές προσφέρουν τον χρόνο, την ενέργεια, τις γνώσεις και, πάνω από όλα, την αγάπη τους προς τους πάσχοντες συνανθρώπους, κάνοντας καθημερινά πράξη τα ιδεώδη του Ερυθροσταυρισμού.

Η άρτια εκπαίδευση, η εξειδίκευση, η ανάληψη πρωτοβουλίας, η αμερόληπτη κατανόηση και η ανιδιοτέλεια, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που διαμορφώνουν το προφίλ του σύγχρονου εθελοντή.

Αλλά ο ΕΕΣ τίποτα δε θα μπορούσε να επιτύχει, αν πλάι στους εθελοντές δε βρίσκονταν οι ανώνυμοι κι επώνυμοι συμπολίτες μας, που ηθικά αλλά κυρίως υλικά, συνδράμουν με κάθε τρόπο στο δύσκολο έργο που έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε στην εποχή μας. Ευχαριστούμε όλους θερμά και απευθύνουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ:

  • Στον κ. Πέτρο Παπαϊορδάνου, για την συνεχή προσφορά και στήριξη του στο επιτελούμενο από τον Ε.Ε.Σ. ανθρωπιστικό έργο.
  • Στον κ. Χειμωνίδη Σταύρο, για την πάντοτε άμεση θετική ανταπόκριση του σε κάθε αίτημα μας για στήριξη με τρόφιμα.
  • Στην «Kleemann Hellas» κατασκευαστική εταιρία ανελκυστήρων στη ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου, για την συνεχή της στήριξη.
  • Στον κ. Γράντα Λάμπρο, Βιοτεχνία παραγωγής και εμπορίας ετοίμων ενδυμάτων στο Ωραιόκαστρο για την τεράστια δωρεά του σε ενδύματα.
  • Στην κ. Ανθούλα Ναούμη, για τη χρηματική δωρεά (200,00€) διακοσίων ευρώ εις μνήμη της Μαρινίδου Ειρήνης και επιπροσθέτως (200,00€) διακοσίων ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του έργου του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς.
  • Στην κ. Ελένη Μαγλουσίδου, για τη χρηματική δωρεά της των (200,00€) διακοσίων ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του έργου του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς.
  • Στην κ. Κούλα Καντζάβελου, για τη χρηματική δωρεά της (60,00€) εξήντα ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του έργου του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς.

H εθελοντική προσφορά είναι έμφυτη αξία στη συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας και ο ρόλος του Εθελοντή είναι ριζωμένος στη συνείδηση των ανθρώπων που γνωρίζουν, ότι το πραγματικό κίνητρο βρίσκεται στο αίσθημα ικανοποίησης που απορρέει από την προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Όλοι εμείς οι Ερυθροσταυρίτες, είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι στο ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και θα είμαστε πάντοτε παρόντες, όσο υπάρχουν άνθρωποι. Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία, δημιουργία, ειρήνη και αλληλεγγύη.

Το Δ.Σ. και οι Εθελοντές του Π. Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κιλκίς

Σχολιάστε