My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ο Δ. Ταταρίδης στη ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, Δημήτρης Ταταρίδης, εκλέχτηκε μέλος του 35μελούς Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στο 41ο Συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Στις αρχαιρεσίες σημειώθηκε «πύρρειος νίκη» της ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ και διπλασιασμός της δύναμης της ΑΣΚ-ΟΤΑ (παράταξης προσκείμενης στο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ), ενώ ηπροσκείμενη στο ΚΚΕ παράταξη δεν «κατέβασε» κανένα υποψήφιο.

Αναλυτικά τ` αποτελέσματα:

Σύλληψη 44χρονης για νόθευση εκλογών

Όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΑΣΚ-ΟΤΑ, «λίγο πριν τη λήξη της ψηφοφορίας αποκαλύφτηκε από τον δικαστικό αντιπρόσωπο ότι μέλος της εφορευτικής επιτροπής και στέλεχος της ΠΑΣΚΕ είχε στην κατοχή της δεκατρείς εκλογικούς φακέλους, σε δύο απ’ αυτούς με ψηφοδέλτια της ΠΑΣΚΕ και χρησιμοποιώντας πιθανόν το σύστημα της αλυσίδας” στόχευαν στην υφαρπαγή ψήφων και στον εκβιασμό συνέδρων».

Πρόκειται για μια 44χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη από την Αστυνομία, αφού πρώτα εντοπίηστηκε από δικαστικό αντιπρόσωπο να αφαιρεί υπογεγραμμένους φακέλους με τη σφραγίδα της εφορευτικής επιτροπής και την υπογραφή δικαστικών αντιπροσώπων που συμμετείχαν στη διαδικασία και να τους τοποθετεί στην τσάντα της. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην τσάντα της βρέθηκαν δεκατρείς φάκελοι με τις σφραγίδες και τις υπογραφές της επιτροπής.

Πηγή: serrestv.gr

 


Σχολιάστε