My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ο Γ. Φαχουρίδης στο Δροσάτο

Περιοδεία στο Δροσάτο πραγματοποίησε ο Γιάννης Φαχουρίδης, υποψήφιος Δημάρχος Κιλκίς, με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, Κώστα Τσαουσίδη, Γιώργο (Γιούρα) Παπαδόπουλο και Σοφία Τσιραμπίδου.

Στην περιοδεία στο χωριό συναντήθηκαν με εργαζόμενους στις βιομηχανίες του Κιλκίς, νεολαίους και συνταξιούχους.

Συζήτησαν τα σοβαρά προβλήματα που βιώνουν όλοι τους στην καθημερινότητά τους, ειδικά εξαιτίας του χαμηλού εισοδήματός που δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες στα είδη καθημερινής κατανάλωσης, στην κάλυψη των υποχρεώσεών σε λογαριασμούς, αλλά και στην πληρωμή φόρων, τελών, του ΕΝΦΙΑ κτλ, που χρόνο με το χρόνο αυξάνονται. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία χρόνια που το εισόδημα του λαού της περιοχής έμεινε το ίδιο ή μειώθηκε, οι δημοτικοί φόροι δεν μειώθηκαν καθόλου, οι έμμεσοι και άμεσοι φόροι αυξήθηκαν, ο ΕΝΦΙΑ και άλλα χαράτσια παραμένουν, ενώ το 2019 οι φόροι για τα λαϊκά νοικοκυριά θα αυξηθούν κατά 1 δις. ευρώ ακόμα.

Την ίδια ώρα, πάντως, αυτά τα χρήματα δεν επιστρέφουν στο λαό, μιας και το οδικό και αγροτικό δίκτυο συνεχίζει να είναι σε άσχημη έως επικίνδυνη κατάσταση, με την Περιφέρεια και το Δήμο να μην ασχολούνται με το ζήτημα. Τα χρήματα από τη φορολογία δεν πηγαίνουν ούτε στην Υγεία, την Πρόνοια, την Παιδεία, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό και οι κάτοικοι της περιοχής συνεχίζουν να πληρώνουν για την υγεία τους και την εκπαίδευση των παιδιών τους, το Κέντρο Υγείας της περιοχής υποβαθμίζεται και παραμένει υποστελεχωμένο, ενώ τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία δεν έχουν τη στήριξη που θα μπορούσαν από το κράτος και την τοπική διοίκηση.

Επίσης, όλη αυτή την περίοδο οι βιομηχανίες του νομού καταγράφουν κέρδη μερικών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο, όμως από αυτή την κερδοφορία και ανάπτυξη οι εργαζόμενοι δεν έχουν δει τους μισθούς τους να αυξάνονται και να αναπληρώνονται όσα έχασαν τα χρόνια της κρίσης, ενώ ούτε ο λαός της περιοχής συνολικά έχει βγει κερδισμένος από αυτή την ανάπτυξη. Γι’ αυτό το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί δεν είναι γενικά αν θα υπάρξει ανάπτυξη, αλλά αν θα υπάρξει ανάπτυξη για το λαό.

Οι υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Κιλκίς ανέφεραν ότι ο λαός έχει ανάγκη από αγωνιστές δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι θα βρίσκονται δίπλα του και θα μπαίνουν μπροστά για όλα αυτά τα ουσιαστικά ζητήματα, και δεν θα γίνονται υπηρέτες της αντιλαϊκής πολιτικής, όπως όλοι οι υπόλοιποι, οι οποίοι τόσα χρόνια στηρίζουν το αντιλαϊκό έργο της τοπικής διοίκησης, της κυβέρνησης και της ΕΕ. Γι’ αυτό είναι ανάγκη η «Λαϊκή Συσπείρωση» σ’ αυτές τις εκλογές να δυναμώσει όσο περισσότερο γίνεται, γιατί θα είναι σε όφελος του λαού.

Επισυνάπτουμε ορισμένα βιογραφικά στοιχεία των τριών υποψήφιων δημοτικών συμβούλων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Κιλκίς και υποψήφιο Δήμαρχο το Γιάννη Φαχουρίδη.

Παπαδόπουλος Γιώργος (Γιούρας): Είναι 62 ετών με καταγωγή από το Χωρύγι. Έχει γεννηθεί και μεγάλωσε, ως παιδί πολιτικών προσφύγων στην Τασκένδη της ΕΣΣΔ, όπου και παντρεύτηκε με τη σύζυγό του, με την οποία απέκτησαν δύο κόρες. Είναι πολιτικός μηχανικός και διατηρεί τεχνικό γραφείο στο Κιλκίς. Παλαιότερα έχει ασχοληθεί με τον Πολιτισμό, με τη συμμετοχή του στον Πολιτιστικό Σύλλογο Χωρυγίου. Ενώ σήμερα είναι πρόεδρος του Παραρτήματος Κιλκίς της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης – Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

Τσαουσίδης Κώστας: Είναι 41 ετών, μεγάλωσε και ζει στο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς και στη συνέχεια σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο ΑΠΘ, στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνοντας και τις Μεταπτυχιακές του Σπουδές στο ΠΑΜΑΚ. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Χέρσο και είναι μέλος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών και του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς. Συμμετέχει ενεργά και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου ΔΣ Κιλκίς. Ήταν δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κιλκίς το διάστημα 2010 – 2014. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ.

Τσιραμπίδου Σοφία: Είναι 53 ετών με καταγωγή από το Δροσάτο. Μεγάλωσε στις ΗΠΑ και ήρθε στην Ελλάδα το 1988. Είναι παντρεμένη με δύο παιδιά. Απασχολείται μαζί με το σύζυγό της με τις Οικοδομικές Επιχειρήσεις, ως ελεύθερη επαγγελματίας. Σήμερα κατοικεί στο Κιλκίς και έχει ευρύτερη κοινωνική δράση ειδικά σε ότι αφορά ευάλωτα κοινωνικά ομάδες και τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Δελτίο τύπου από Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ

Σχολιάστε