My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ο γυμναστής και η γυμνάστρια

Γράφει η Ελένη Μουρατίδου, γυμνάστρια.

Θα μπορούσε κανείς πάρα πολλά να πει. Και θα άξιζε να τα πει γιατί σ αυτή τη ζωή όταν συναντάμε κάτι καλό και όμορφο πρέπει επιτέλους να το αναγνωρίζουμε και να το αναδεικνύουμε! Βρέθηκα σήμερα λόγω επαγγέλματος στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς, το γνωστό σε όλους μας γήπεδο, όπου διεξήχθησαν οι αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Κλασικού Αθλητισμού των Δημοτικών Σχολείων του νομού μας.

465 επίδοξοι λιλιπούτειοι αθλητές καταγεγραμμένοι στα πινάκια και ο χώρος, λοιπόν, γεμάτος χρώματα και ευχάριστες τσιριχτές φωνούλες. Και στην κερκίδα πολλά παιδιά, γονείς και συνοδοί εκπαιδευτικοί! Δεν θα μιλήσω γι’ αυτούς, σίγουρα ο ρόλος τους σημαντικός… Θα μιλήσω όμως για τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ γυμναστές που ήταν ΜΕΣΑ στο γήπεδο.

Αυτούς που αν και ήξεραν πόσο δύσκολη θα ήταν η μέρα τους, δέχτηκαν ευχαρίστως να συνεισφέρουν τις υπηρεσίες τους για τη διεξαγωγή των αγώνων ως κριτές των αθλημάτων.

Κρατώντας τη μεζούρα, σκυμμένος πάνω στο χώμα, μέτρησες πόσα άλματα; Αγόρια-κορίτσια Δ-Ε-Στ τάξη από πόσες προσπάθειες;

Κρατώντας τη μεζούρα, μέτρησες πόσες ρίψεις; Πόσα μπαλάκια σήκωσες από το χόρτο;

Πόσες φορές χρονομέτρησες; Να τα βάλεις στη σειρά, να πάρεις παρουσίες, να τα κάνεις ζέσταμα, να τα χαμογελάς, ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ να ‘ρχονται στα γήπεδα.

Και τι να πεις για όσους συναδέλφους ΔΕΝ ήταν καν γυμναστές των Σχολείων αλλά πρόσφεραν εθελοντικά τη μέρα τους στα νιάτα; Και μιλώ για τους συναδέλφους γυμναστές, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ομάδων της πόλης μας, που βοήθησαν καταλυτικά στη διεξαγωγή των αγώνων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αλλά και για τους γυμναστές των Σχολείων που αν και δεν ήταν στην Αγωνόδικο Επιτροπή διέθεσαν επίσης το χρόνο τους για το σκοπό αυτό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα σας πω, πόσο ωραία η παρουσία σας και σήμερα! Στο κάτω κάτω η προσφορά σας ήταν από καρδιάς και μόνο, για τους μικρούς μας φίλους μια και η αποζημίωση των 8-9 ευρώ για όλη τη μέρα ούτε για να γελάς δε φτάνει…..

ΝΑ ‘ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ

Σχολιάστε