My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Ο Γκουντενούδης απαντά σε Σιωνίδη

gountenoudis-ISXIRI PAIONIA_14 (1)“Σέβομαι την ελευθεροτυπία και διαφωνώ σε κάθε περίπτωση με τη χειραγώγηση του Τύπου”, υπογραμμίζει ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς και  υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης, απαντώντας στο συνυποψήφιό του, Κώστα Σιωνίδη, προτείνοντάς του να αναμετρηθούν “σε επίπεδο θέσεων, αξιών, προγραμματικών δεσμεύσεων και έργων για την Παιονία”.

Η δήλωσή του κ. Γκουντενούδη “με αφορμή δημοσίευμα που αναφέρεται στο όνομα του σε σχέση με την κάθοδό του στο Δήμο Παιονίας” έχει ως εξής:

‘’Το 2010 οι πολίτες του ν. Κιλκίς μου έδωσαν εντολή να τους εκπροσωπήσω στην Περιφέρειακή Ενότητα Κιλκίς και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις  στην υπόθεση της τοπικής ανάπτυξης. Αυτή η εντολή είναι για μένα ιερή και απαραβίαστη και δε σκοπεύω να την παρακούσω επειδή ο κ. Σιωνίδης αισθάνεται ανασφάλεια.  Η ενόχλησή του για το ότι ασκώ τα καθήκοντά μου ως Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς είναι για μια μένα τουλάχιστον  ακατανόητη,  ενδεικτική όμως των αντιλήψεων που φαίνεται να έχει για το σεβασμό προς τους πολίτες και τους θεσμούς.

Προσπερνώ τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του γιατί δε συνάδουν με το ήθος και το ύφος ενός λειτουργού που υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μια παρατήρηση μονάχα έχω να κάνω που τον εκθέτει στα μάτια των πολιτών, που κατά τα άλλα θέλει να προστατέψει, χρησιμοποιώντας όμως υποκριτικά την ιδιότητα του δημόσιου κατηγόρου :  Αν αισθάνεται άσχημα  για θέσεις και οφίτσια που προέρχονται έμμεσα π.χ. το αξίωμα του Αντιδημάρχου γιατί δεν παραιτείται ο ίδιος;

Επί της ουσίας: Δεν είμαι σε θέση  να ελέγχω τα γραφόμενα στον Τοπικό Τύπο. Οι δημοκρατικές μου πεποιθήσεις εκκινούνται από τη θέση ότι η δημοσίευση είναι η ψυχή της δημοκρατίας. Συνεπώς, σέβομαι την ελευθεροτυπία και διαφωνώ σε κάθε περίπτωση με τη χειραγώγηση του Τύπου. Ορισμένες φορές ο Τύπος μας αδικεί, οφείλουμε όμως να είμαστε γενναιόψυχοι και να δίνουμε το δικό μας αγώνα για την αξιοπιστία και την αλήθεια.

Προτείνω στον συνυποψήφιό μου να αναμετρηθούμε σε επίπεδο θέσεων, αξιών  προγραμματικών δεσμεύσεων και έργων για την Παιονία. Πιστεύω ότι είναι μια καλή πρόταση,  αντί να στέκεται μίζερα και φοβικά στο νικηφόρο ρεύμα της δημοτικής μας παράταξης ‘’Παιονία Ισχυρή’’.

Και κάτι τελευταίο: Οι πολίτες μας κρίνουν και για τα λόγια και για τις πράξεις μας’’. 

Σχολιάστε